La desfilada Valls Viu la Moda acosta les darreres tendències tardor-hivern amb una vessant solidària

La desfilada Valls Viu la Moda acosta les darreres tendències tardor-hivern amb una vessant solidària

Es farà el diumenge 20 de novembre al Centre Cultural Municipal de Valls, amb vint passis diferents, un centenar de models i l’actuació de Maria Jacobs

> Enguany recollirà fons per la Lliga Contra el Càncer

17112021

El Centre Cultural Municipal acollirà el proper diumenge, 20 de novembre, una nova edició de la passarel·la de tendències Valls Viu la Moda. La desfilada començarà a les 6 de la tarda i presentarà amb 20 passis diferents les novetats d'aquesta temporada tardor-hivern amb la participació d‘onze establiments de la ciutat. Moda infantil, moda juvenil, moda home-dona, perruqueria, joieria, sabateria i complements seran alguns dels elements centrals de la festa. L’equip del Valls Viu la Moda el lideren Rosa Ma Icart, Rosa Batet i Yolanda Gómez, que treballen de valent durant mesos per donar diversitat als vint passis de la desfilada de moda d’aquest any.

Gairebé un centenar de models infantils, juvenils i adults hi prendran part i lluiran la roba, els complements i l’estilisme dels establiments Encants a Mida, Concrete, Pluvinet, Joieria Piñas, Positivo Man, No et tallis, Peuets, Repunts, It’s Man, Jacovski i Calçats Nardo. Com és habitual al Valls Viu la Moda, també hi col·laboren el club Twirling Valls i l'Escola de Dansa Adagi amb diverses coreografies durant la desfilada. La presentadora de l'acte serà la periodista Anna Fortuny.

Una vetllada que, a més, amenitzarà l’artista vallenca Maria Jacobs, la qual ha publicat aquest 2022 el disc Et porto escrit, un treball d’onze temes produït per Adrián Ghiardo on podem trobar des del gènere funk, passant per balades fins a rock o electrònic. La iniciativa Valls Viu la Moda té el suport de les regidories de Comerç i Turisme, de Cultura i Via Pública i Barris de l'Ajuntament de Valls i la Cambra de Comerç de Valls.

En aquesta edició, la recaptació de la venda d'entrades aniran destinats a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. Les entrades pel valls Viu la Moda Tardor-Hivern ja es poden comprar a un preu de 5 euros al’Oficina Municipal de Turisme del carrer de la Cort, 3, en horari de dilluns a dissabte de 10h a 13:30h i de 16:30h a 19h i diumenge de 10h a 14h hores.