Arrenca una nova edició de la campanya “El Comerç de Valls s’ho val”

Arrenca una nova edició de la campanya “El Comerç de Valls s’ho val”

La iniciativa, conjunta amb Comerç de Valls i l’Associació de Restauradors, premia els clients amb un sorteig de vals per gastar al comerç i a la restauració de la ciutat amb un total de 30.000 euros

L’Ajuntament de Valls impulsa una nova edició de la campanya comercial “El Comerç de Valls s’ho val”. Després de l'èxit de les últimes edicions, la campanya tornarà a repartir 30.000 euros amb vals, en una iniciativa organitzada per la Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament i amb el suport de Comerç de Valls i l'Associació de Restauradors amb l'objectiu de premiar els compradors dels comerços locals i apropar el comerç i la restauració a la ciutadania.

La proposta, que coincideix amb les dates de la campanya comercial de Nadal, consisteix amb premiar els clients i les clientes dels establiments comercials de Valls fent un sorteig de vals per comprar al comerç i la restauració de la ciutat. En concret, es repartiran 300 vals de compra de 100 euros i hi podran participar les persones que hagin efectuat una compra mínima de 25 euros en un dels establiments adherits a la campanya.

221128Comerc2

La població que efectuï una despesa, des d’avui 28 de novembre fins el proper 8 de gener, per aquest import en un dels establiments adherits obtindrà una butlleta que haurà d’omplir i presentar amb el tiquet de compra a l’Oficina Municipal de Turisme (carrer de la Cort, 3).La tipologia de comerços que es poden adherir a la campanya és variada i hi poden participar tots els establiments comercials i de restauració de Valls, excepte els grans establiments comercials i els supermercats. Les compres s'han de fer als establiments participants en la campanya, que estaran senyalitzats amb un cartell distintiu a la porta de cada comerç i també se’n farà difusió a la pàgina web municipal i altres suports publicitaris.

El sorteig es realitzarà a l’Oficina de Turisme el dia 11 de gener, i els números guanyadors es publicaran el 18 de gener a la pàgina web municipal, a les xarxes socials i a la cartellera de l’Oficina de Turisme. Els vals de compra s'hauran de consumir íntegrament ens els establiments adherits a la campanya fins el 31 de març del 2022. Per a més informació, es pot contactar amb la Regidoria de Comerç i Turisme, presencialment al C/ de la Cort, 3 o telemàticament a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

221128Comerc

VALLS · 28 DE NOVEMBRE DE 2022