Els Teatres de Valls presenten els nous espectacles en abonament per la campanya de Nadal i Reis amb la complicitat de JCA Cinemes

Els Teatres de Valls presenten els nous espectacles en abonament per la campanya de Nadal i Reis amb la complicitat de JCA Cinemes

El dilluns 12 de desembre s’inicia la venda dels nous abonaments per a la propera temporada, amb Cristina Genebat, Clara Segura, Marta Marco, Josep M Pou, Rosa Renom, Lluís Villanueva o l’exTricicle Carles Sans com alguns dels actors i actrius destacats

> Com a novetat, també es posarà a la venda l’abonament d’espectacles familiars

> JCA Cinemes i els Teatres de Valls sumen esforços i, per cada abonament adquirit, s’obsequiarà amb una entrada de cinema

> Consulteu tota la programació

221130CulturaTeatres

El proper dilluns 12 de desembre a les 10h els Teatres de Valls posaran a la venda els títols d’abonament per als tres espectacles de gran format al Centre Cultural que formaran part de la programació del primer semestre de 2023. Com a novetat respecte anteriors edicions, a més de l’abonament de Teatres també s’inicia la venda, coincidint amb les festes de Nadal, de l’abonament per als espectacles familiars de la propera temporada.

Els dos abonaments són uns excel·lents regals culturals per aquest Nadal i Reis i inclouen els muntatges més destacats del panorama teatral català, així com espectacles familiars singulars que configuren, en global, una programació completa per a tots els públics. Amb la compra de l’abonament de teatre per 55 euros, l’espectador es podrà estalviar entre 11 i 17 euros i, a més, amb el carnet dels Amics dels Teatres, el preu es redueix fins als 45 euros, també amb importants estalvis. Xarxa de Cultura i JCA Cinemes reediten l’acord de promoció conjunta en favor de la cultura i per cada abonament adquirit es regalarà una entrada per al cinema.

Junt amb els espectacles que entren en els abonaments, també es posarà a la venda ja l’entrada lliure per al primer dels plats forts de la programació teatral de la propera temporada, amb l’exTricicle Carles Sans que, dirigit pel polifacètic José Corbacho, estrena “Per fi Sol!” al Centre Cultural el proper 28 de gener. Sans pujarà a l’escenari, aquest cop sol, en una comèdia on desvetllarà secrets, anècdotes i, com diu ell, alguna de les moltes “batalletes” viscudes durant tots els anys de carrera professional.

 

221130Teatres1221130Teatres2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abonament de Teatres

Ja inclòs com un dels tres muntatges de l’abonament de teatre, destaca “La Trena”, el proper 25 de febrer, amb Cristina Genebat, Clara Segura, Marta Marco i Carlota Olcina en el repartiment. A partir de la novel·la de Laetitia Colombani, “la Trena” és un clam a l’esperança i la il·lusió, la història de tres dones que, tot i haver nascut en continents molt dispars, comparteixen un poderós desig de llibertat.

Josep Maria Pou i Rosa Renom són dos dels protagonistes de “El Pare” que arribarà al Centre Cultural el proper 18 de març sota la direcció de Josep M. Mestres. Un muntatge colpidor sobre la vida de l’Andreu, culte, sorneguer i tossut que, als seus 76 anys, està perdent la memòria, es resisteix a acceptar cap mena d’ajuda i comença a dubtar no només dels seus éssers estimats, sinó també de la seva ment i de les seves pròpies vivències. El tercer dels espectacles en abonament serà per a la comèdia “Quant temps em queda?” amb en Lluís Villanueva, Betsy Túrnez, Marta Bayarri i David Vert. Descobrirem les peripècies d’en Pere per complir la seva llista de coses boges que vol fer abans de morir: deixar la feina, fer la volta al món, fer un trio, passejar-se despullat pel Passeig de Gràcia i, sobretot, assegurar-se que la seva dona sigui feliç quan ell falti.

 

Abonament familiar

L’abonament per a púbic familiar també arriba carregat de propostes. La primera serà l’11 de febrer al Teatre Principal amb la reversió del conte “En Joan sense por i la casa encantada” de la companyia la Roda Produccions, una divertida i terrorífica aventura amb fantasmes, monstres, malediccions i també rialles a dojo. El 4 de març serà el torn per pujar a escena a “La princesa en texans” de la Companyia Sgratta, un muntatge per trencar els estereotips de sempre de les històries de dracs, princeses i cavallers. I, per últim, el tercer espectacle familiar en abonament serà per a “La Motxilla de l’Ada” de Teatre al Detall, l’1 d’abril, perfecte per alliberar motxilles feixugues i enterrar definitivament vells estereotips de gènere que encara perduren.

 

A partir del dia 12 a la venda

Els nous abonaments es podran adquirir a partir del dilluns 12 de desembre a través del portal web municipal www.valls.cat i presencialment a les taquilles del Teatre Principal que disposaran aquestes dates de Nadal d’un horari ampliat i especial. Així, fins el dijous 5 de gener, les taquilles obriran de 12h a 14h i de 18h a 20h. El primer dia de venda, el dilluns dia 12 la venda s’iniciarà per tots els canals, online i presencial, a partir de les 10h. Les vigílies de festa (dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener), les taquilles obriran només en horari matinal. Com sempre, la venda online estarà activa de manera permanent.

 

VALLS · 30 DE NOVEMBRE DE 2022