Torna la degustació popular del caldo de Nadal

Torna la degustació popular del caldo de Nadal

> El brou s'elaborarà amb productes de les botigues de la plaça de l'Oli i de les parades de l’històric Mercat de la Fruita i la Verdura

Aquest dissabte 17 de desembre, coincidint amb el mercat setmanal de la fruita i la verdura i enguany també amb el mercat extraordinari de Nadal a Valls, tindrà lloc, a la plaça de l'Oli, una nova cita gastronòmica on es realitzarà una degustació de caldo de Nadal, una proposta organitzada conjuntament per la regidoria de Comerç i Turisme i l'Associació de Restauradors. L'activitat consistirà en preparar un caldo, a partir de les 10 del matí, amb productes adquirits a la mateixa plaça, tan a les botigues com a les parades del mercat, i quan estigui a punt, s'oferirà gratuïtament a tots els presents perquè el puguin degustar. Està previst que es serveixin unes 400 racions, les quals es serviran amb una tassa per a qui vulgui degustar-ho a la mateixa plaça. A més, qui ho prefereixi podrà portar un envàs per endur-s'ho cap a casa. 

221214Mercat

El caldo de Nadal és la tercera edició d'aquesta activitat promocional del mercat de la Fruita i la Verdura. Amb el lema “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, el mercat de Valls, amb més de vuit segles d’història, celebra diferents activitats promocionals al llarg de l’any. L’objectiu de la campanya de promoció del mercat vol posar en valor els productes km0 que s’hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada, així com la importància de mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat. Durant tot l’any se celebren actes promocionals, com showcookings, la Favatada popular, l'Esmorzar de veremadors o la Jornada gastronòmica del calçot.

221214Caldo

 

 

VALLS · 14 DE DESEMBRE DE 2022