El Mercat d'Art Jove aplegarà 21 joves artistes del territori a la plaça del Museu Casteller

El Mercat d'Art Jove aplegarà 21 joves artistes del territori a la plaça del Museu Casteller

La cita, impulsada pel servei municipal de Joventut, VallsJove, serà aquest dissabte dia 17 de desembre, coincidint amb la celebració del Mercat de Nadal de la ciutat

> Aquesta edició es realitzarà de nou a la plaça del Museu Casteller per poder acollir el màxim d’artistes

221215CARTELL mercatartjove

Aquest dissabte 17 de desembre el servei municipal de Joventut, VallsJove, organitza una nova edició del Mercat d'Art Jove, on els i les joves artistes locals i del territori exposaran les seves creacions i produccions. El Mercat, que se celebrarà a la plaça del Museu Casteller coincidint amb el Mercat de Nadal de Valls, obrirà les portes a les 10 del matí i s'allargarà fins a les 21 h.

El Mercat d'Art Jove, que enguany arriba a la seva vint-i-dosena edició, ofereix un espai que permet exhibir els treballs dels i les joves artistes creadores del territori. En aquesta edició es comptarà amb un total de 21 artistes relacionats amb l'àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, joieria, elements de decoració i altres creacions i manualitats diverses.

La ubicació del Mercat, a la plaça del Museu Casteller, té per finalitat garantir un major espai a les persones visitants i poder acollir un major nombre de parades. La jornada estarà amenitzada musicalment per la sala Red Star, amb discjòqueis al migdia i a la tarda. Per altra banda, les persones que realitzin compres a les parades entraran en el sorteig d’una panera amb les aportacions dels diferents artistes participants del mercat.

El Mercat d'Art Jove s'ha consolidat com una cita del món de l’art jove i, al llarg del temps, s’ha anat reformulant a partir de les valoracions dels i les paradistes participants per donar-li un major relleu i notorietat. L’èxit d’assistència de públic de les últimes edicions, juntament amb una demanda creixent d’expositors/es, situen el projecte de VallsJove com una proposta en creixement en el cicle festiu i d’esdeveniments de Valls.

El mercat és una gran oportunitat per adquirir productes de proximitat elaborats des del territori. Per aquest motiu, des de VallsJove s’ha volgut impulsar un Nadal de km0. Així, des del servei de Joventut es vol oferir espais per a la difusió dels artistes del territori, però també incentivar i potenciar la creació artística del jovent i fomentar el consum artístic i de proximitat al conjunt de la població.

 

VALLS · 15 DE DESEMBRE DE 2022