Sortida de marxa nòrdica a Nulles

Sortida de marxa nòrdica a Nulles

Nova sortida de marxa nòrdica organitzada pel Patronat Municipal d'Esports de Valls amb la col·laboració de l'empresa Bendhora, va tenir lloc el passat dissabte 18 de febrer pels voltants del terme Nulles. Una dotzena de participants van poder gaudir d’una ruta circular de 12 quilòmetres planers, que es van fer en poc més de tres hores.

La sortida va ser al poble de Nulles en direcció l’Argilaga passant pel centre de la població on varen esmorzar. Es va seguir pel camí de Peralta fins el Mirador de Renau amb vistes a la zona de Peralta i Renau. Van passar vora l’ermita de Peralta per finalment tornar al punt d’inici.

La propera sortida de marxa nòrdica, serà el dissabte 18 de març des de la Riera de Gaià. El recorregut serà circular passant per diferents camins i senders que porten a llocs tan singulars com la Torre de Sant Simplici, el Mas d’en Cosidor, la Pedrera del Mèdol i el Castell de Santa Margarida. Per a més informació o per participar-hi, totes les persones interessades ja poden formalitzar la inscripció a través de la pàgina web del Patronat Municipal d’Esports (www.pmevalls.cat).

230221FOTO marxanrdica 

VALLS · 21 DE FEBRER DE 2023