L’Escola Municipal de Música prepara una quinzena de recitals per aquest mes de març

L’Escola Municipal de Música prepara una quinzena de recitals per aquest mes de març

En ple segon trimestre, el mes de març és un moment que està ple d’activitats concertístiques, tant per tancar el trimestre com per mostrar diferents activitats musicals que es porten a terme dia a dia. Així, per aquests dies podem trobar recitals de les diferents aules de piano, viola, flauta o violoncel, tant a l’escola com al Convent del Carme, així com recitals de les agrupacions estables dels grups de teclats o del conjunt instrumental d’adults.

L’escola és present a les activitats protocol·làries on se la requereix, com a l’entrega dels premis Dolors Vives, amb un quartet de violes, o a l’acte de reconeixement als docents recentment jubilats, amb un trio de flautes travesseres.

Paral·lelament, les aules de cor, de percussió i d’orffestra han preparat diferents recitals com a mostra de la quotidianitat a les aules, amb algunes de les peces que han treballat les últimes setmanes i que serveixen per donar sentit al treball diari a l’aula i obtenir un petit reconeixement a l’esforç davant d’un públic. Els recitals que s’han preparat s’oferiran a la sala d’actes de l’Eugeni d’Ors, al parc Barrau i al pati de Sant Roc. 

Finalment, els grups estables de teclats també obren les portes a les famílies per tal de fer una classe oberta i mostrar les peces que han preparat darrerament, abans de renovar el repertori i encarar el tercer trimestre i els nous objectius musicals, que es podran veure ja a mitjans de juny.

Tots els concerts estan detallats al web de l’escola però en volem destacar tres: divendres 24 de març a les 19:30h al Convent del Carme, audició de l’aula de flauta travessera; dilluns 27 de març a les 18:30h a l’Eugeni d’Ors, audició del grup de vent bàsic i el grup d’Orffestra; i dijous 30 de març a les 19:30h al Pati de Sant Roc, audició de l’aula de viola. Entremig de tots aquests concerts, l’estrena d’una nova cantata el diumenge 26 de març ales 12:30h al Centre Cultural Municipal de Valls amb els més petits de l’escola.

230314FOTO fotoalumnesflauta2022

VALLS · 14 DE MARÇ DE 2023