El Patronat d’Esports de Valls ofereix novament el programa de preparació a les proves físiques d'accés al grau en ciències de l'activitat física i de l'esport

El Patronat d’Esports de Valls ofereix novament el programa de preparació a les proves físiques d'accés al grau en ciències de l'activitat física i de l'esport

El Patronat Municipal d'Esports de Valls torna oferir el programa de preparació a les proves físiques d'accés al Grau en ciències de l'activitat física i de l'esport (CAFE). Després de tres cursos sense realitzar-se per motiu de l’estat de pandèmia, l’INEFC de Barcelona, Lleida i Pirineus de la Universitat de Barcelona, Tecnocampus-Mataró de la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de Vic-Central de Catalunya han tornat a convocar les proves físiques d’aptitud personal per poder accedir als estudis de CAFE.

 

Per a totes aquells persones interessades es convoca una reunió informativa el proper dijous 20 d’abril les 18h al Centre Esportiu Municipal El Fornàs per a informar de l’organització del programa i de l’inici del mateix.

El programa va a càrrec de professorat Llicenciat en Ciències de l'activitat física i de l'esport amb experiència en la preparació específica a proves d'accés i en el l'àmbit de l'entrenament esportiu i les sessions d’entrenament es realitzaran a la piscina coberta del Fornàs i el Pavelló Xavi Tondo Volpini. Les proves físiques que hauran de preparar els i les aspirants són: prova de natació, cursa llançadora coneguda per course navette, salt horitzontal i llançament de pilota medicinal.

 

Els preparadors portaran un control de les marques de les proves i de la seva evolució i proposaran el treball a desenvolupar en cada cas per anar-les millorant. 

Les proves físiques d'accés al Grau es realitzaran entre el 19 i 22 de juny en dates concretes per a cada un dels centres universitaris. 

 

 

VALLS · 13 D’ABRIL DE 2023