Cap de setmana intensiu de marxa nòrdica del Patronat Municipal d’Esports

Cap de setmana intensiu de marxa nòrdica del Patronat Municipal d’Esports

El passat dissabte el Patronat Municipal d’Esports de la ma del tècnic de marxa nòrdica, Joan Manel Rubio de l’empresa Bendhora,va fer un intensiu de l’activitat de marxa nòrdica proposant una sessió d’iniciació per dissabte i una sortida per diumenge.

El dissabte es va començar a la pista d’atletisme Marta Galimany(El Fornàs)amb la sessió d’iniciació. Una una desena de persones que van començar familiaritzant-se amb la presa dels bastons, la posició respecte el cos, el treball del tronc i els braços, i la coordinació dels bastons amb la marxa fins a experimentar la tècnica diagonal. Tot seguit i gaudint d’un matí assolellat però ventós, van posar en pràctica tot l’après gaudint d’una ruta planera i circular fins Alió.

El diumenge, prop d'una quinzena de marxaires varen gaudir un dia magnífic de sol tot realitzant una ruta circular des de Santes Creus fins el Pont d'Armentera, on la tornada va coincidir amb un tram de la ruta de la Capona del Pla de Santa Maria.

230417Marxa

La següent sortida

La següent sortida que donarà per acabada el programa de marxa nòrdica del present curs, serà el dissabte 13 de maig des de la PLATJA LA MORA – TORREDEMBARRA. 12 km. Desnivell 85m aprox.

Ruta circular que s’inicia i s’acaba a l’aparcament de la platja de la Móra i que segueix el camí de ronda pel GR92. En aquesta ruta trobarem: la Torre de vigilància d’en Segur; el Castell de Tamarit; la platja de Tamarit, on desemboca el riu Gaià; platja d’Altafulla i del Canyadell; i el far de Torredembarra, que és la torre més alta dels fars de Catalunya. Durant la ruta inclourem petites càpsules en format d'exercici per millorar la tècnica de marxa nòrdica.

-La sortida i arribada serà a les 9h des de l’aparcament platja de la Mora.

-Les inscripcions ja estan obertes i amb les places limitades.

 

VALLS · 17 D'ABRIL DE 2023