El Patronat Municipal d'Esports obre el període d'inscripcions per a les activitats d'estiu

El Patronat Municipal d'Esports obre el període d'inscripcions per a les activitats d'estiu

Les propostes inclouen una gran diversitat de cursets i activitats per a tothom

El Patronat Municipal d'Esports (PME) de Valls obre, el proper dilluns 8 de maig a partir de les 6:30h del matí, el període d’inscripcions per a les diferents activitats d'estiu que proposa. L'esportiueig infantil, el miniesportiueig i els tradicionals cursos de natació són les principals activitats programades, juntament amb la vuitena edició del campus de natació. El calendari d'activitats es centra especialment en el mes de juliol. A més, també s'ofereix un abonament d'estiu, entre el 17 de juny i el 3 de setembre, per facilitar l'accés a les instal·lacions i a les activitats.

Les inscripcions es podran realitzar de manera presencial a la recepció del Centre Esportiu Municipal El Fornàs o es recomana realitzar la inscripció online, a través de la plataforma EGOSPORT disponible a la web del Patronat d’Esports (www.pmevalls.cat) dirigit a les persones que el centre esportiu disposa de les seves dades. Per altra banda, qui no tingui accés a la plataforma pot demanar informació enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 977 614 403 per qualsevol gestió o dubte que es presenti.

Com en les darreres edicions, de les propostes presentades per aquest estiu destaca l'esportiueig, activitat poliesportiva que s'adreça a infants i joves de 7 a 11 anys en què s'inclouen jocs, activitats aquàtiques i la pràctica de diversos esports. Pels més petits, entre 4 i 6 anys, el PME ofereix el miniesportiueig, programa poliesportiu amb jocs i activitats esportives. Tant l'esportiueig com el miniesportiueig s'organitzen setmanalment i en 5 torns, del 27 de juny al 28 de juliol. Totes aquestes activitats es realitzaran a les instal·lacions esportives del Fornàs, on també tindran lloc els cursets de natació d'estiu per a diferents nivells i edats.

230424FOTO2 activitatsestiu

Per altra banda, també tindrà lloc una nova edició del Campus de Natació destinat a tots aquells nois i noies de 10 a 16 anys que els hi agrada la natació i les activitats aquàtiques. Durant l'activitat es treballa la millora i el perfeccionament de la tècnica dels estils, es realitzen gimcanes aquàtiques, waterpolo, socorrisme, natació sincronitzada i natació amb aletes combinat amb altres activitats i esports recreatius.

El PME també té en compte els adults i la gent gran en el seu programa d'activitats d'estiu per a tots els abonats i abonades, que inclouran TRX, aeròbic, zumba, dance tono, spinning, aiguagym, tai-txí, pilates, servei salut i HIT entre d'altres. I l’espai exterior, a més a més de l’accés lliure per a poder-hi desenvolupar treball de condicionament físic i de força, també es realitzaran activitats com el Powerfit i el Funcional. També se segueix oferint els tastets d’estiu, per a tots i totes les que es vulguin iniciar a les activitats del Ioga-iyengar i de gimnàstica hipopressiva. La matronatació per a embarassades, l'activitat aquàtica per a nadons, són altres activitats que el PME proposa durant l'estiu. 

 

VALLS · 25 D’ABRIL DE 2023