Actuacions de final de curs de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard

Actuacions de final de curs de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard

230518robertgerhard finaldecurs2

L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard encara el final de curs amb un seguit de recitals de diferents característiques. Així, a partir del 20 de maig i fins al 21 de juny tindran lloc més de trenta concerts i audicions en variats indrets del poble.

D’un banda, s’han organitzat una quinzena d’audicions instrumentals d’aula, els petits concerts d’instrument amb tot l’alumnat que el cursen cada una de les especialitats com flauta, clarinet, guitarra, violí o violoncel, entre d’altres. Algunes d’aquestes audicions tindran lloc a l’aula noble de l’escola i les altres, a la sala d’actes del Convent del Carme.

Per altra banda, el cap de setmana del 27 i 28 de maig el cor bàsic, amb una trentena d’alumnes d’entre 8 i 12 anys, realitzarà unes colònies musicals juntament amb els cors Xamfrà i Virolet de Barcelona a Vilafranca del Penedès.

El Cor modern, per la seva banda, prepara un recital pel dimarts 23 de maig a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Principal, amb un fil conductor de dones compositores i dones intèrprets sota el títol genèric de Dones que m’han acompanyat.

El més petits, els i les alumnes de MiM i Iniciació, que ja no ofereixen cap altre concert, sí que obren les portes de les aules i presenten unes classes obertes a les famílies dins el mateix horari de classe. Seran fins a 12 classes obertes que tindran lloc a l’escola i als diferents centres educatius on s’ofereix l’activitat Música i Moviment (MiM) a través de les AFA’s com són les escoles Enxaneta, Cor de Maria, La Candela, Eugeni d’Ors, Vedruna i Baltasar Segú.

230518robertgerhard finaldecurs1

A la recta final d’aquest curs tindran lloc quatre grans concerts al Claustre del Convent del Carme, un espai còmode i amb molt bona sonoritat que acollirà totes les agrupacions instrumentals i vocals de l’escola: grups de corda, de vent, de teclats, de guitarres i corals; grups de petits, de mitjans, d’adolescents i d’adults. Seran els dies 14, 15, 19 i 20 de juny a 2/4 de 8 del vespre amb entrada lliure.

I, finalment, destaquem dos concerts especials, el que tindrà lloc el dimarts 13 de juny, a les 7 de la tarda a l’església de Sant Joan, un recital amb l’orquestra i grup de vent de nivell avançat i orgue. I l’altre, el dimecres 21, el Concert de Combos a la plaça de l’Oli, el ja tradicional concert de festa major.

Amb tot això, es posarà punt i final concertísticament parlant a un curs que ha estat replè d’activitats, sortides, intercanvis, estrenes i aniversaris sota el gran paraigua de la forma concert.

 

VALLS · 18 DE MAIG DE 2023