Una setantena d'infants i joves participen al 26è Critèrium de Natació de la Ciutat

Una setantena d'infants i joves participen al 26è Critèrium de Natació de la Ciutat

230525criteriumnatacio

El passat dissabte 20 de maig, es va desenvolupar la 26ena edició Critèrium Ciutat de Valls on van participar nedadors i nedadores de l’Associació Esportiva de Natació Castellvell, alumnes de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) i del Suport Intensiu d’Escolarització Inclusiva (SIEI) de l’Institut Narcís Oller de Valls, i també de l’escola de Natació del Patronat Municipal d’Esports de Valls.

La setantena de participants van escollir dues proves entre el crol, l’esquena, la braça o la papallona, també van poder participar dels relleus mixtes i es van incloure proves adaptades. Un total de 30 sèries que van començar a les 15.30 hores amb l’escalfament per donar inici a la competició mitja hora més tard.

El Critèrium, que va tenir lloc a la piscina del Centre Esportiu Municipal El Fornàs, va acabar amb l’entrega de medalles per als i les participants que van fer els tres millors temps i un berenar per a tothom. L’activitat va comptar amb la col·laboració de l’alumnat de l’IFE de l’Institut Narcís Oller que van ajudar a fer el cronometratge de les proves.

 

DESCARREGA ELS RESULTATS

 

 VALLS · 25 DE MAIG DE 2023