Encara hi ha places disponibles a moltes de les activitats d'estiu organitzades pel Patronat Municipal d'Esports de Valls

Encara hi ha places disponibles a moltes de les activitats d'estiu organitzades pel Patronat Municipal d'Esports de Valls

> El període d’inscripcions a les gairebé mil activitats programades està obert

> També es pot adquirir l’abonament d’estiu, del 17 de juny al 3 de setembre

Les persones o famílies abonades gaudeixen de descomptes a les activitats destinades a infants i joves

230524pme activitatsestiu1

El Patronat Municipal d'Esports de Valls organitza prop d’un miler d’activitats per l’estiu destinades a infants i joves i també per a persones adultes i gent gran. Moltes d’aquestes encara disposen de places lliures. El període d’inscripcions va començar el passat 8 de maig i segueix obert ja que encara hi ha places disponibles.

Per una banda, els campus esportius que s’ofereixen als infants i joves, són l'esportiueig, activitat poliesportiva que s'adreça al grup de 7 a 11 anys (nascuts/es del 2011 al 2016) i on es realitzen jocs, activitats aquàtiques i la pràctica de diversos esports. Pels més petits, entre 4 i 6 anys (nascuts/es del 2017 al 2019), el Patronat d’Esports ofereix el miniesportiueig. Es tracta d’un programa poliesportiu amb jocs i activitats esportives. Aquestes dues propostes s'organitzen setmanalment i en 5 torns, del 27 de juny al 28 de juliol i es realitzaran a les instal·lacions esportives del Fornàs. En aquestes propostes es troben places al 1r, 4t i 5è torn.

230524pme activitatsestiu2

Per altra banda, el Campus de natació destinat a tots aquells nois i noies de 10 a 16 anys (nascuts/es del 2007 al 2013) que els hi agrada la natació i les activitats aquàtiques. Durant l'activitat es treballa la millora i el perfeccionament de la tècnica dels estils, es realitzen gimcanes aquàtiques, waterpolo, socorrisme, natació sincronitzada i natació amb aletes entre altres activitats i esports recreatius. Aquesta acció es programa setmanalment i en 3 torns, del 27 de juny al 16 de juliol i té lloc a les instal·lacions esportives del Fornàs. Hi ha places disponibles a qualsevol de les tres setmanes.

El Patronat d’Esports també ofereix a la tarda el curset de natació per a infants que no saben nedar i comencen a la piscina petita, els infants que s’han familiaritzat i els que s’han adaptat perfectament al medi aquàtic i poden anar a la piscina gran. En aquest cas els torns són de dues setmanes, comencen el 3 de juliol i encara hi ha places.

Una altra de les propostes és l’activitat aquàtica per a nadons de 6 mesos a 3 anys acompanyats d’una persona adulta, preferiblement la mare o el pare, que neix amb l’objectiu de familiaritzar el nadó amb el medi aquàtic tot aprofitant el lligam afectiu com a principal recurs. Es realitza a la piscina petita durant el mes de juliol i dues sessions a la setmana. L’activitat s’organitza amb dos grups i les persones interessades encar s’hi poden apuntar.

Pel que fa a les persones adultes i gent gran s’ha organitzat el tastet d’estiu que té lloc durant el mes de juliol i també disposa d’alguna plaça lliure. Per una banda, l’activitat de Ioga-Yiengar que es realitza tots els divendres del juliol al vespre. I, per l’altra, la gimnàstica hipopressiva que es desenvoluparà dos dies a la setmana.

També està programada la matronatació, activitat aquàtica per a embarassades que permet mantenir o fins i tot millorar la condició física i alleugerir diverses càrregues que es donen durant l’embaràs com mal d’esquena, pesadesa a les cames... Es fa durant el mes de juliol , dos dies a la setmana i es realitza tant a la piscina gran com a la petita. En aquest cas hi ha molt poques places disponibles.

Les inscripcions es poden realitzar de manera presencial a la recepció del Centre Esportiu Municipal El Fornàs, tot i que es recomana fer-la online, a través de la plataforma Egosport disponible a la web del Patronat d’Esports (www.pmevalls.cat) per a les persones que consten a la base de dades del centre. Per altra banda, qui no tingui accés a la plataforma pot demanar informació enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 977 614 403 per qualsevol gestió o dubte que es presenti.

230524pme activitatsestiu3

Paral·lelament a totes les activitats programades el PME també ofereix un abonament d'estiu, entre el 17 de juny i el 3 de setembre, per facilitar l'accés a les instal·lacions i a les activitats, i tenir descompte a les activitats d'estiu d'infants. L'alta es pot realitzar a la recepció del Centre Esportiu Municipal El Fornàs, i el nombre de places és limitat. L'abonament disposa de dues modalitats: instal·lacions (que inclou piscina i pista atletisme) i activitats (que inclou també les classes dirigides i la sala fitness). Les persones abonades durant l'any poden incloure a la resta de la família durant l'estiu abonant la diferència.

El Patronat d’Esports també té en compte els adults i la gent gran en el seu programa d'activitats a l’estiu amb més de 1.400 places setmanals disponibles per a totes les persones abonades i que inclouen activitats com TRX, aeròbic, zumba, dance tono, spinning, aiguagym, tai-txí, pilates, servei salut i HIT entre d'altres. I l’espai exterior, a més de l’accés lliure per a poder-hi desenvolupar treball de condicionament físic i de força, també es realitzaran activitats com el Powerfit i el Funcional.

 

VALLS · 25 DE MAIG DE 2023