Fitzroy, de Galceran i Belbel, Dagoll Dagom i un Shakespeare, als abonaments dels teatres per la temporada de tardor

Fitzroy, de Galceran i Belbel, Dagoll Dagom i un Shakespeare, als abonaments dels teatres per la temporada de tardor

Les tres propostes seran els caps de cartell d’una programació de luxe que s’allargarà fins al desembre

S’avança la venda dels abonaments, que es podran adquirir a partir del dimecres, 7 de juny, a les taquilles del Teatre Principal i a la web municipal

El dimecres 7 de juny comença la venda dels abonaments dels teatres de Valls per la temporada de tardor, amb tres espectacles que estan rebent crítiques excel·lents i que faran parada al Centre Cultural Municipal d’octubre a desembre. La primera, el 7 d’octubre, torna a unir el duet format per Jordi Galceran (autor) i Sergi Belbel (director), que els ha procurat grans èxits com El mètode GrönholmEl Crèdit o Paraules encadenades. En aquesta ocasió ens presentaran FitzRoy: Quatre dones al límit , interpretada per un repartiment de luxe amb Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla i Natalia Sánchez.

En aquesta barreja de comèdia i drama, quatre escaladores que estan a mig ascens d’aquesta muntanya de la Patagònia, en una de les vies d’escalada més complicades del món, i mai assolida per una cordada femenina, s’han d’aturar pel mal temps. Mentre esperen que les condicions millorin, arrecerades en un sortint de la roca, sorgeixen problemes inesperats que les fan dubtar si tirar endavant o rendir-se.

230601RicardoIII

El segon dels espectacles de l’abonament arriba l’11 de novembre de la mà de la companyia Atalaya, que presenta Ricardo III, un Shakespeare en estat pur. La companyia sevillana, que va ser Premi Nacional de Teatre per la seva impecable trajectòria, arriba a Valls sota la direcció de Ricardo Iniesta i els intèrprets Jerónimo Arenal, Carmen Gallardo, Joaquín Galán, Lidia Mauduit, Silvia Garzón, Manuel Asensio, Raúl Vera, María Sanz i Enmanuel García.

Amb Ricardo III, Shakespeare aconsegueix un retrat perfecte de la tirania. Fa un estudi del mal i de l’ambició desmesurada d’un individu que subordina el poder a tota la resta, sense tenir en compte els mitjans per aconseguir-lo: enganys, traïcions i, sobretot, assassinats.

230601Lalegriaquepassa

La darrera de les propostes per l’abonament de tardor arribarà el 2 de desembre de la mà de la companyia Dagoll Dagom. Serà amb el musical L’alegria que passa, una reflexió sobre la llibertat individual i col·lectiva basada en l’obra de Santiago Rusiñol i interpretada per Mariona Castillo, Jordi Coll, Cisco Cruz, Júila Genís, Eloi Gómez, Pol Guimerà, Maria Molins, Basem Nahnouh i Pau Oliver.

L’espectacle neix d’un conte d’arrels clàssiques però d’empremta contemporània, que presenta un poble gris, monòton i industrial que veu trencada la seva rutina per l'arribada d'un gran espectacle musical. La companyia ha sigut contractada per l'alcalde del poble i propietari de l'única fàbrica en tota la població. Joan, el fill de l'alcalde que és a punt de casar-se amb la seva parella Lina, s'enamora de la gran estrella Zaira i vol fugir amb ella lluny del poble gris. Zaira, en canvi, està esgotada de ser nòmada i desitjaria quedar-se al poble i portar una vida amb tranquil·litat. Al seu costat Puck, l'agressiu mànager, la maltracta creient-la de la seva propietat i li exigeix que continuï.

En aquesta ocasió s’ha avançat al calendari la possibilitat d’adquirir els abonaments, que es posaran a la venda el dimecres 7 de juny, a partir de les 10 del matí, a les taquilles del Teatre Principal. En aquest punt de venda es podran obtenir fins el dimarts 13 de juny de 12 a 14 i de 18 a 20 h i del 14 al 23 de juny de 18 a 21 h. També es podran adquirir les 24 hores del dia a través de la pàgina web municipal, www.valls.cat.

Descarregar tríptic

 

VALLS · 1 DE JUNY DE 2023