Juliol Cultural al Convent del Carme amb circ i música

Juliol Cultural al Convent del Carme amb circ i música

> Els cicles Juliol Circense i En Viu portaran espectacles i concerts en aquest espai patrimonial durant 7 jornades

La Xarxa de Cultura de Valls organitza un any més un juliol ple de cultura i ho fa amb els cicles Juliol Circense i En Viu que es podran gaudir al Claustre del Convent del Carme. Primer serà el torn del circ amb la programació del Juliol Circense que se celebrarà els dies 11, 12 i 13 de juliol. Mentre que la música del cicle En Viu arribarà el 18, 19 , 20 i 21 de juliol.

 

JULIOL CIRCENSE

El Juliol Circense és el cicle cultural d’estiu cogestionat pels creadors locals de la companyia Passabarret. En aquesta edició els espectacles que pujaran a l’escenari del Claustre del Convent del Carme, a les 22 hores i amb accés lliure, són: Mice, de Martini & Manzani (11 de juliol); Wooooow!, de La Churry (12 de juliol), i La Diferent Orquestra (13 juliol).

230628Juliol1

Martini & Manzani presenten: Mice

Dimarts 11 de juliol

Què passaria després d’una catàstrofe humanitària mundial? Diuen que, possiblement, només sobreviurien rates i ratolins. En aquesta aventura, dos passatgers descobreixen com crear un nou món, a través del teatre de carrer, el circ, el pallasso i una estructura enorme i molt especial. Benvinguts al nostre “rat circus”.

 

La Churry presenta: Wooooow!

Dimecres 12 de juliol

Wooooow!… Sí, ja… és normal que et sorprenguis! Ja et caurà la fitxa a casa… i llavors entendràs que la vida és avui! Atreveix-te, decideix-te, dona el salt i cau sense paracaigudes! La vida són tres segons i un i mig dormim... No patiu, La Churry us farà entendre el concepte del “mode de vida nivell Deessa”… Sense dubte, una experiència Wooooow! que us canviarà la vida.

 

La Diferent Orquestra

Dijous 13 de juliol

“La Different Orquestra” és un homenatge a la vida de l’artista, un espectacle de pallassos, un concert en directe amb música d’ara i d’abans, un show amb molt d’humor que demana la interacció del públic, perquè el públic és el que fa diferent l’espectacle. El Show ha de continuar. I si no hi ha l’artista l’haurem de buscar. Avui pot néixer una nova estrella, i pots ser tu.

 

EN VIU

Per altra banda, el Claustre del Convent del Carme també acollirà les propostes musicals del cicle En Viu, acompanyades dels vins de la Denominació d’Origen Tarragona, les nits del 18 al 21 de juliol, també a les 22 hores i amb accés lliure. Excepte l’espectacle del divendres que començarà a les 19 hores i s’haurà d’adquirir una entrada de 5 euros que també inclou un tast de vins. Els espectacles que s’hi desenvoluparan són: Carles Belda (18 de juliol); Marian Barahona & Will Galison & Frederico Vannini (19 de juliol); Cris Juanico (20 de juliol), i l’actuació d’Anna d’Ivori (21 de juliol). 

230628Juliol2

 

Carles Belda

Dimarts 18 de juliol

En Carles Belda, conegut per ser un dels més grans acordionistes del País (Pomada, Mesclat, Belda i els Badabadocs...) arriba a Valls disposat a fer-nos xalar amb un concert tradifolk al més pur estil caribeny, acompanyat de Rafalito Salazar a la guitarra, i Joanet de Mataró als bongos.

 

Marian Barahona & Will Galison & Frederico Vannini

Dimecres 19 de juliol

Una de les grans veus del jazz de casa nostra, Marian Barahona, s’envolat de Will Galison, l’harmonicista de nombroses bandes sonores i de l’excepcional guitarrista brasiler Frederico Vannini. Un trio que ballarà entre el jazz, els ritmes brasilers, el pop i temes propis.

 

> Cris Juanico

Dijous 20 de juliol

A M’ENROCA hi reconeixerem la pertinença del músic al lloc on viu (la roca anomenada Menorca), l’arrelament i la seva integració en l’entorn, i podrem confirmar com aquest entorn i el què hi viu passen a ser el nucli de la seva inspiració. Alhora farà un recorregut per la seva trajectòria des dels inicis amb Ja t’ho diré.

 

> Anna d’Ivori

Divendres 21 de juliol

La cantant tarragonina Anna d’Ivori presenta «Ales de paper» en format duet. Unes cançons plenes de vides que s’entrellacen com les seves partitures en aquest espectacle. Cançons escrites sobre paper i que pretenen ser ales per a aquelles persones que les escoltin.

 

 

VALLS · 28 DE JUNY DE 2023