Comença el Casal d’Estiu Municipal de Valls amb una quarantena d’infants

Comença el Casal d’Estiu Municipal de Valls amb una quarantena d’infants

El casal, dinamitzat pel Cau i l’Associació Trèvol, es desenvolupa novament a l’Escola Pública Els Balti

Un any més torna el casal d'estiu municipal de Valls a l'Escola Pública Els Baltis de la mà dels joves monitors i monitores de l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela (el Cau) i de l’Associació Trèvol, adreçat a tots els nens i nenes de la ciutat a partir de tres anys. Enguany, el casal s’allargarà fins a l’11 d’agost, per donar més facilitats a les famílies que ho puguin necessitar. Un any més, el casal és inclusiu per a infants i joves amb diversitat funcional, adaptant les activitats perquè tots els infants que hi participin les puguin realitzar.

El casal d'estiu treballa per projectes i es prepara perquè els xiquets i xiquetes s’ho passin d’allò més bé i al mateix temps estimular l’aprenentatge. Amb aquesta voluntat formativa, la Regidoria d’Educació i Política Lingüística ofereix la possibilitat de gaudir d'un seguit d'activitats pròpies de l'estiu com les activitats d'aigua, les sortides i el desenvolupament de projectes triats per als nens i nenes, tot centrat en l'educació i en el lleure i conduït per un equip de monitors i monitores amb anys d'experiència. L’horari del casal és de 9.00 a 13.00h, amb possibilitat d’ampliar-lo amb servei d’acollida de 8.00 a 9.00h i de 13.00 a 14.00h.

 230628casalestiu2

Com a novetat aquest any s'ha establert un import més popular i accessible a tothom i és més econòmic que anys anteriors. La quota és de 45 euros setmanals i a partir de la tercera setmana s’aplica un descompte. També es tenen en compte de forma individual les particularitats de cada família. 

El període d’inscripcions es manté obert mentre duri el casal. D’aquesta manera les persones interessades poden fer les inscripcions presencialment a la mateixa Escola Els BaltisMés informació sobre horaris, preus i activitats del casal d’estiu es pot tramitar a través del correu electrònic de totes dues entitats: casaldestiuvalls@caudevalls.netAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

VALLS · 29 DE JUNY DE 2023