Més de 800 inscripcions a les activitats d’estiu organitzades pel Patronat Municipal d’Esports

Més de 800 inscripcions a les activitats d’estiu organitzades pel Patronat Municipal d’Esports

El Patronat Municipal d'Esports va iniciar, el passat dimarts 27 de juny, les activitats esportives per aquest estiu. Durant aquesta primera setmana participaran més de 100 infants i joves d'entre els 4 i els 18 anys a activitats com el Mini, l’Esportiueig i el Campus de Natació. Actualment hi ha més de 800 inscripcions als diferents torns que es proposen fins al final de juliol. Les activitats d’estiu tenen com a principal objectiu promocionar l'activitat física tot combinant esport, oci, diversió i aprenentatge, tenint les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal El Fornàs com a centre neuràlgic. 

Les activitats que es realitzen són el Mini Esportiueig, dirigit als menuts d'entre 4 i 6 anys, l'Esportiueig, activitat poliesportiva per als nens i nenes de 6 a 11 anys, i el Campus de natació, per infants i joves dels 8 als 18 anys, on es fan activitats per a la millora i perfeccionament dels diferents estils natatoris, realització de circuïts d'habilitats i coneixement d'altres disciplines esportives que es desenvolupen en aquest medi com waterpolo, natació sincronitzada, socorrisme, caminades...

Una altra activitat d'estiu són els tradicionals cursets de natació que començaran la propera setmana, amb una durada de dues setmanes i amb dos torns, és una altra de les activitats estrella dels estius al Fornàs. Els cursets ofereixen nivells d'aprenentatge per a totes les edats. Els més petits participen en el nivell de preescolar, adreçat a infants de 4 i 5 anys. És el moment de familiaritzar-se amb el medi aquàtic i es comença a la piscina petita. El nivell d'iniciació, per la seva banda, vol aconseguir una autonomia en el medi i l'aprenentatge de les habilitats motrius bàsiques aquàtiques i l'aprenentatge dels moviments dels diferents estils natatoris. 

Paral·lelament, també ha començat l’activitat a la piscina per a nadons, on un parell de dies a la setmana es familiaritza l’infant al medi aquàtic aprofitant el lligam amb el pare o la mare com a eina afectiva. 

Finalment, per a les persones adultes i gent gran, a més a més de les activitats proposades per als abonats i les abonades, el Patronat d’Esports segueix oferint els tastets d’estiu. Es tracta d’un programa d’activitats que va néixer amb l’objectiu de conèixer i iniciar-se a la gimnàstica hipopressiva i al Ioga Iyengar. Aquestes propostes comencen aquesta setmana i encara hi ha alguna plaça disponible.

230629pme activitatsestiu2

 

VALLS · 29 DE JUNY DE 2023