L’espectacle “Absurd” de la Companyia Circ Vermut obrirà el juliol circense

L’espectacle “Absurd” de la Companyia Circ Vermut obrirà el juliol circense

> Inicialment estava programat l’espectacle Mice de Martini & Manzani, però per motius aliens a l’organització s’ha hagut de suspendre

Aquest dimarts començarà la programació del cicle cultural d’estiu Juliol Circense cogestionat pels creadors locals de la companyia Passabarret. Les actuacions tindran lloc al Convent del Carme els dies 11, 12 i 13 de juliol a les 22 hores i amb accés lliure. Dimarts, l’encarregada d’obrir el cicle serà la companyia Circ Vermut amb l’espectacle Absurd. Estava previst que aquest dia actués Martini & Manzani presentant Mice, però per motius aliens a l’organització l’espectacle s’ha suspès.

 

Circ Vermut presenta: Absurd

Dimarts 11 de juliol

Absurd és un espectacle amb una gran varietat de tècniques de circ, ritme de carrer i molt d’humor. La bicicleta acrobàtica, la roda cyr amb patins i el rul·lo d’equilibri, són algunes de les tècniques que conformen el show i que faran les delícies de petits i grans. L’humor absurd té un gran protagonisme en l’espectacle combinant moments amb un alt nivell de tècnica de circ, personatges estrafolaris i escenes desastroses de caos que faran que la riallada estigui assegurada.

230706abusrd 

La Churry presenta: Wooooow!

Dimecres 12 de juliol

Wooooow!… Sí, ja… és normal que et sorprenguis! Ja et caurà la fitxa a casa… i llavors entendràs que la vida és avui! Atreveix-te, decideix-te, dona el salt i cau sense paracaigudes! La vida són tres segons i un i mig dormim... No patiu, La Churry us farà entendre el concepte del “mode de vida nivell Deessa”… Sense dubte, una experiència Wooooow! que us canviarà la vida.

 230706lachurry

La Diferent Orquestra

Dijous 13 de juliol

La Different Orquestra és un homenatge a la vida de l’artista, un espectacle de pallassos, un concert en directe amb música d’ara i d’abans, un show amb molt d’humor que demana la interacció del públic, perquè el públic és el que fa diferent l’espectacle. El Show ha de continuar. I si no hi ha l’artista l’haurem de buscar. Avui pot néixer una nova estrella, i pots ser tu.

230706La different orquestra los tres 

VALLS · 6 DE JULIOL DE 2023