Utilitzar els vals escolars als comerços de Valls tindrà com a premi entrades gratis de cinema

Utilitzar els vals escolars als comerços de Valls tindrà com a premi entrades gratis de cinema

Tretze establiments s’han adherit a la campanya conjunta impulsada per l’Ajuntament, la Cambra de Comerç i JCA Cinemes

> L’objectiu és fidelitzar la compra del material escolar al comerç de proximitat de Valls i d’aquesta manera les primeres 500 persones que bescanviïn els dos vals en els establiments participants rebran una entrada 2x1 al cinema

Amb el lema «Una tornada a l’escola de cine!», la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, la Cambra de Comerç i JCA Cinemes impulsen la campanya per promoure la compra de material escolar en botigues de Valls. L’objectiu és que les famílies de la ciutat i rodalies que aquests dies han rebut els dos Vals Escolars de la Generalitat els utilitzin i els bescanviïn a Valls i realitzin així les compres de material escolar per als seus fills i filles en establiments comercials de proximitat de la ciutat.

230719comerescolarD’aquesta manera, com incentiu d’aquesta campanya, les primeres 500 persones que comprin material escolar en comerços de Valls utilitzant aquests dos vals en ajuts rebran com obsequi un 2x1 als cinemes JCA per veure pel·lícules infantils i familiars. A la campanya per aconseguir el 2x1 d’entrades de cinema s’han adherit 13 botigues de la ciutat on es podran bescanviar els vals: Comercial Paperera Vallenca, Copisteria Valls, Fredi, Integral Grup, Joguines Gascó, Llibreria Adserà, Llibreria Roca, Llibreria Tram, Lluïsa Vives, MDS Papereria, Papereria Clips, Quiosc Vallibus i Tot Premsa.

Aquests vals escolars emesos per la Generalitat estan adreçats a tots els alumnes d’educació primària del proper curs escolar a Catalunya. Les famílies han rebut aquests dies els dos vals, per un import conjunt de 100 euros, i els poden bescanviar a l’hora de fer la compra de material escolar com llibres de text, literatura infantil i juvenil, diccionaris, calculadores, motxilles, estoigs, jocs educatius i elements d’escriptura i papereria. Per això, la campanya a Valls «Una tornada a l’escola de cine!» vol fomentar que les compres realitzades amb aquests vals s’efectuïn a Valls i fidelitzar així i promoure les botigues de proximitat del sector del material escolar, llibreries o papereries de la ciutat.

 

Com aconseguir el 2x1 als cinemes?

Les persones que bescanviïn els dos Vals Escolars en els establiments adherits podran aconseguir el 2x1 adreçant-se a l’Oficina Municipal de Turisme (carrer de la Cort, 3) i presentar els tiquets de compra per tal de validar-los. La campanya s’inicia el 26 de juliol, però també seran vàlids els tiquets de compres de material escolar que s’hagin efectuat durant tot el mes de juliol. Les primeres 500 persones que s’adrecin a l’Oficina de Turisme rebran com obsequi el 2x1 als cinemes de Valls. La campanya es mantindrà oberta fins el 15 de novembre o fins a fi d’existències. Els Vals Escolars es poden utilitzar en un únic comerç o també en dos establiments, sempre i quan estiguin inscrits a la campanya «Una tornada a l’escola de cine!».

 

VALLS · 19 DE JULIOL DE 2023