Valls celebra una nova edició de l’esmorzar de veremadors

Valls celebra una nova edició de l’esmorzar de veremadors

> Aquest any com a novetat el tiquet de l’esmorzar també inclou un val de 4 euros de descompte al Mercat de la Fruita i la Verdura

> L’esmorzar, impulsat conjuntament entre la Regidoria de Comerç i l'Associació de Restauradors de Valls, tindrà lloc dissabte 30 de setembre a la plaça del Museu Casteller

El pròxim dissabte 30 de setembre tindrà lloc una nova edició de l'Esmorzar de veremadors, una de les activitats promocionals del mercat de la fruita i la verdura. L'esmorzar, organitzat per l’Associació de Restauradors de Valls conjuntament amb la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament i la Societat Agrícola de Valls, serà de 8:30 a 12:00 hores a la plaça del Museu Casteller. Aquest any l’esdeveniment estrena ubicació coincidint amb la recent obertura de les instal·lacions del Museu Casteller de Catalunya. 

L'activitat consistirà amb un esmorzar popular a base de sardines, en un acte que estarà amenitzat musicalment per DML Sound discoteques mòbils Loren. El preu de l'esmorzar és de 5 euros i inclou 3 sardines de la costa, pa de pagès, tomaca, alls, raïm i aigua o vi. I també, com a novetat, aquest any inclou un val de descompte de 4 euros pel mercat de la fruita i la verdura. Es tracta d’una promoció vàlida a les parades adherides a la campanya, les quals disposaran d’un cartell identificatiu, del mercat de dimecres com de dissabte. El val descompte es podrà bescanviar del 30 de setembre al 30 de novembre de 2023 realitzant una compra mínima de 10€. Els tiquets es poden comprar anticipadament a l'Oficina Municipal de Turisme, al carrer de la Cort número 3, a partir d’aquest dijous 14 de setembre.

L’esmorzar de veremadors és una de les activitats incloses a la campanya “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, el mercat de la fruita i la verdura de Valls, amb més de vuit segles d’història. L’objectiu de la campanya de promoció del mercat vol posar en valor els productes km0 que s’hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada, així com la importància de mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat.

230913Veremadors

VALLS · 13 DE SETEMBRE DE 2023