Obertes les inscripcions del Centre Cívic de Valls

Obertes les inscripcions del Centre Cívic de Valls

>Consulteu la programació

El Centre Cívic de Valls inicia aquest nou curs amb una quarantena de propostes d'activitats per a diversos públics, des d'infants fins a gent gran. Amb aquest curs, el Centre Cívic arriba a la seva onzena edició des del seu emplaçament a la Biblioteca Carles Cardó.

En total, la programació d’aquest trimestre compta amb més de 40 activitats, entre les quals cursos, espectacles infantils, xerrades i tallers adreçats a persones de totes les edats. Les inscripcions van obrir el passat dilluns 4 de setembre per a les activitats destinades al col·lectiu de gent gran i el 6 de setembre per la resta d'activitats, i es realitzen a les dependències del Centre Cívic, al número 2 del carrer Sant Pere, de dilluns a divendres de 10 a 14 h, i els dimarts i dimecres, de 17 a 19 h. Les activitats del Centre Cívic s'iniciaran durant la quarta setmana de setembre, a partir del dilluns dia 18. 

Per altra banda, les diferents propostes ofertades han tingut molt bona acollida de públic, i alguns dels cursos s’han omplert amb pocs dies. No obstant això, les persones interessades poden contactar amb el Centre Cívic per a informar-se prèviament de si queden places disponibles en les activitats d’interès.

 

Novetats en la programació

La programació d'aquest trimestre presenta diferents novetats en tallers i activitats: un curs d'iniciació al ganxet, un curs de cardiodance (els dilluns i dimecres), un curs de creativitat digital al Punt Òmnia, xerrades sobre seguretat digital (“Estafes mòbils i internet” i “Com funciona l'IDECAT?”) i un nou nivell de conversa en anglès “Comencem a parlar en anglès”. També destaquen els nous tallers de l'Escola de pares i mares com “Preparació a la lactància”, “Acompanyament en el desenvolupament sexual” o “Com comunicar-me amb el meu fill/a adolescent”.

Per altra banda, el Centre Cívic posa a disposició del conjunt de la població un nou servei: el punt d’atenció digital, que té per a finalitat ajudar a les persones en tramitacions digitals diverses, per tal de reduir la bretxa digital i evitar que cap persona quedi exclosa per aquest motiu. Aquest servei, amb cita prèvia, es realitzarà els divendres de 10 a 11 hores, amb atenció individualitzada.

 

Activitats gratuïtes, descomptes i preus reduïts per a determinats col·lectius

 

Amb la voluntat de fer accessibles les xerrades, els tallers i els espectacles infantils a tota la població, quasi la meitat de les activitats programades des del Centre Cívic són gratuïtes. Així mateix, les que no ho són, inclouen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d'exclusió social i econòmica, per potenciar la cohesió i la dinamització d'aquest servei per al conjunt de la ciutadania. D'altra banda, per als col·lectius de gent gran i per al jovent es mantenen els preus reduïts en les activitats de pagament, per facilitar-los l'accés a tota la programació. El pagament de les activitats s’ha de realitzar mitjançant targeta bancària.

Totes les activitats, cursos i tallers es poden consultar des de la pàgina web corporativa de l'Ajuntament, des de la qual la ciutadania pot accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei, així com descarregar la programació d'aquest trimestre al web de l’Ajuntament de Valls. La ciutadania que ho desitgi també pot trobar els programes impresos de manera gratuïta en diferents espais municipals: a la Biblioteca Carles Cardó, a l'Ajuntament (OAC), a l'Oficina d'Informació i Turisme, a VallsGenera i al centre esportiu El Fornàs. 

La programació d’aquest trimestre ha comptat amb la col·laboració i participació del Patronat Municipal d'Esports, Vallsgenera, Punt Òmnia, la Biblioteca Carles Cardó, l’Oficina Jove de l’Alt Camp, el CAP de Valls, el PLACI, Radars, Cuina Rebel, Increïble Comestible Valls, Valls en Transició, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca, l'Oficina comarcal d'informació al consumidor i Ocell de Foc (Alt Camp i Tarragonès)

 

VALLS · 14 DE SETEMBRE DE 2023