El Patronat d’Esports de Valls ofereix el programa de preparació a les proves físiques de les oposicions a l’administració

El Patronat d’Esports de Valls ofereix el programa de preparació a les proves físiques de les oposicions a l’administració

El període d’inscripcions ja està obert i l’activitat començarà al 16 d’octubre

El Patronat Municipal d'Esports ofereix novament el programa de preparació de proves físiques per oposicions a diferents cossos de l'administració pública com bombers, forestals i Mossos d'Esquadra entre altres. El programa començarà el pròxim 16 d’octubre i es portarà a terme al Centre Esportiu Municipal El Fornàsen horari de matí i vespre. Les inscripcions han començat aquesta setmana i les places són limitades. Per poder realitzar les sessions cal ser abonat o abonada al CEM El Fornàs.

El programa té per objecte acompanyar en la preparació de les proves físiques a les oposicions de diversos cossos de l'administració pública. Les persones incloses en aquest programa disposaran de l’assessorament tècnic en la preparació a les proves i circuïts específics que es desenvoluparan al pavelló Xavier Tondo i Volpini; un pla d’entrenament individualitzat que s’actualitzarà periòdicament; l’ús de les instal·lacions i la sala de condicionament en l’horari d’obertura al públic, i de les més de 100 sessions d’activitats setmanals.

El responsable del programa és Quim Royes, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE), i tècnic del Patronat Municipal d'Esports amb una llarga experiència en entrenament d'esportistes d'alt nivell i la preparació de proves físiques per oposicions a cossos de l'administració pública. L'equip està format per Bernat Villaró i Xavier Sànchez, tècnics al Patronat Municipal d'Esports, llicenciats en CAFE, tots dos també amb experiència en la preparació a les proves físiques de les oposicions a l’administració.

Per obtenir més informació es pot consultar el web del Patronat Municipal d’Esports de Valls www.pmevalls.cat , adreçar-se al Centre Esportiu Municipal El Fornàs, (Passeig Tarradellas, 2-6 ) o enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

VALLS · 29 DE SETEMBRE DE 2023