Aquest octubre s'inicia la campanya de vacunació contra la grip i la Covid-19

Aquest octubre s'inicia la campanya de vacunació contra la grip i la Covid-19

> El Centre Cultural Municipal serà el centre de vacunació central, però a més es mantenen altres punts a barris i zones de la ciutat

 

231009vacunacio1 231009vacunacio2 231009vacunacio3

El proper dilluns 23 d’octubre s’inicia la campanya de vacunació de la grip que, per segon any, també inclourà, a més, la vacunació de la Covid-19. L’Ajuntament de Valls amb col·laboració amb el departament de Salut i el Centre d’Atenció Primària Valls Urbà Ignasi Sarró – ICS Camp de Tarragona, habilita el Centre Cultural Municipal com a punt de vacunació central.

A partir d’aquest dimecres 11 d’octubre es pot sol·licitar cita, a través de l’aplicació de la Meva Salut o bé adreçant-se al CAP Ignasi Sarró o trucant al 977 60 20 00. Es pot sol·licitar cita per a la vacunació de la grip o de la Covid i també per a l’administració de les dues vacunes el mateix dia, opció aquesta última que les autoritats sanitàries recomanen especialment.

A més del Centre Cultural, la campanya de vacunació es descentralitza com en anys anteriors a diferents zones i barris: Biblioteca Carles Cardó (31 d’octubre), Barri de les Comarques (23 de novembre), Unió Anelles de la Flama (24 de novembre), i Habitatges de la Colla Vella i Fontscaldes (30 de novembre).

La vacunació contra la grip i la Covid-19, s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen aquestes infeccions i també a les que poden transmetre la grip i la Covid-19 a altres persones en situacions d’alt risc, com ara professionals de la salut.

Cal destacar la importància de la prevenció d’aquestes infeccions respiratòries, ja que, durant la tardor i l’hivern és quan més circulen aquests virus. En algunes persones, els virus responsables d’aquestes malalties poden arribar a produir complicacions greus. Vacunar-se, doncs, és vital per reduir la transmissió d’aquestes infeccions i per a prevenir-ne complicacions.

 

Descarregar calendari de vacunacions

VALLS · 10 D’OCTUBRE DE 2023