Cap de setmana intensiu de marxa nòrdica organitzada pel Patronat Municipal d’Esports

Cap de setmana intensiu de marxa nòrdica organitzada pel Patronat Municipal d’Esports

El passat cap de setmana, el Patronat Municipal d’Esports de Valls va iniciar una nova temporada de marxa nòrdica amb una sessió d’iniciació una sortida a Fontscaldetes. En concret, la sessió tècnica d’iniciació va tenir lloc, dissabte 14 d’octubre, a la pista d’atletisme Marta Galimany del Fornàs, a càrrec del tècnic de marxa nòrdica, Joan Manel Rubio de l’empresa Bendhora. 

231018marxanrdica2

Una quinzena de persones van participar en aquesta jornada que va servir per començar a familiaritzar-se amb la presa dels bastons, la posició respecte el cos, el treball del tronc i els braços, i la coordinació dels bastons amb la marxa fins a experimentar la tècnica diagonal. Tot seguit varen fer una sortida pels camins del camp d'aviació de Valls per posar en pràctica tot allò que havien après.

L’endemà, diumenge 15 d’octubre, es va realitzar una sortida al poble abandonat de Fontscaldetes. Es tracta d’una ruta circular de poc menys de 8 quilòmetres, amb una durada aproximada de 2 hores i 30 minuts i de dificultat baixa. Es va sortir de la urbanització Can Rui i es va seguir el GR175 de sud a nord en direcció al coll de Sarrià, es va passar a tocar del parc eòlic de la serra de la Voltorera, i es va retornar al lloc de sortida per senderons tot gaudint de la natura i el bon temps. 

231018marxanrdica1

La propera sortida serà el dissabte 25 de novembre a Querol amb una ruta circular de 10 quilòmetres i aproximadament 3 hores i mitja de durada. El trajecte començarà al poble de Querol i passarà per l’avenc del Benet, el Casó del Benet, el gorg Negre i la font de la Tous.

Per a més informació o per participar-hiles persones interessades poden formalitzar la inscripció a través de la pàgina web del Patronat Municipal d’Esports (www.pmevalls.cat). El preu de la sortida és de 5 euros i de 3 euros per als abonats. 

 

VALLS · 18 D’OCTUBRE DE 2023