Valls celebrarà una nova edició -aquest cap de setmana- de l'Exposició Canina Internacional i Exposició Canina Nacional

Valls celebrarà una nova edició -aquest cap de setmana- de l'Exposició Canina Internacional i Exposició Canina Nacional

> Tindrà lloc els dies 28 i 29 d’octubre a la Sala Kursaal i, com a novetat, hi participaran establiments de Valls del sector

231024 Expo Canina

Valls celebrarà el 28 i 29 d'octubre, una nova edició de l'Exposició Canina Internacional i Exposició Canina Nacional en què hi participaran gairebé 600 gossos de 150 races diferents. Les persones que visitin la mostra a la Sala Kursaal podran accedir al recinte de 10 a 18h. L'entrada és gratuïta i l'edició d'enguany incorpora com a novetats la presència d'establiments veterinaris o especialitzats en la cura d’animals, l'activitat d'un pinta cares i el concurs de disfresses amb motiu de Halloween, obert a tothom que vulgui participar-hi.

La sala Kursaal acull cada any l'Exposició Internacional Canina i l'Exposició Nacional Canina, un esdeveniment autoritzat per la Real Sociedad Canina de España i la Fédération Cynologique Internationale. Els gairebé 600 gossos de més de 150 races que s’hi podran veure durant tot el cap de setmana provenen de diferents indrets de l'Estat espanyol i i seran valorats per jutges de diverses nacionalitats.

Enguany, com a novetat, s'ha reservat un espai pels establiments de Valls per tal que puguin exposar i comercialitzar els seus productes i serveis. Concretament, l'exposició comptarà amb la presència de 8 establiments: Komcal Veterinaris (serveis veterinaris); Yolanda Mira – Perruqueria Canina (perruqueria canina); Fisio Fauna (rehabilitació i acupuntura veterinària); Set4Dog (corretges, collars i arnesos a mida); Alt Camp Veterinaris (serveis veterinaris); Tiki Ohana (residència, guarderia i ensinistrament caní); AgroValls (productes d’alimentació i benestar animal), i Kendra Estilisme (perruqueria canina i productes d’alimentació).

Com a esdeveniments annexos a l'exposició principal, el dissabte a la tarda s'organitzarà una Monogràfica Nacional del Club Espanyol de Terriers que comptarà amb uns 90 gossos i, el diumenge al matí, una Monogràfica del Club Gos d’Atura Català, amb una 20 d'exemplars. A més, durant tot el cap de setmana, alumnes del cicle formatiu de grau superior de Caracterització i Maquillatge Professional de l'Institut Cal·lípolis duran a terme un pinta cares d'animals.

Finalment, destacar que tan divendres com dissabte, a les 17 h, es celebrarà un concurs de disfresses per escollir el gos millor disfressat amb motiu de Halloween. El concurs és obert a tothom i les inscripcions es faran el mateix dia, al matí, de 10 a 13 hores al Kursaal.

 

VALLS · 25 D'OCTUBRE DE 2023