Valls promociona els seus atractius turístics a la fira d’Andorra la Vella

Valls promociona els seus atractius turístics a la fira d’Andorra la Vella

L’organització espera més de 70.000 persones durant aquest cap de setmana de certamen

La ciutat de Valls participa un any més a la Fira d’Andorra la Vella que, en la seva 44a edició, espera rebre més de 70.000 visitants durant tot el cap de setmana. L’Oficina Municipal d’Informació i Turisme de Valls ha obert el seu estand que, des d’avui i fins diumenge, promociona els atractius de la ciutat, entre ells les rutes turístiques guiades sobre el patrimoni i tradicions de la ciutat, la temporada de calçotades i també, d’una manera destacada, el nou Museu Casteller de Catalunya.

Es preveu que des de l’estand de Valls es lliurin més de 2.000 tríptics i material informatiu i promocional de la ciutat. El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Valls, Joan Ibarra, ha participat en els actes d’obertura de la Fira i ha donat la benvinguda a l’estand de la capital de l’Alt Camp al consols Major i Menor del Comú d’Andorra la Vella, David Astriè i Miquel Canturri respectivament, i al Síndic d’Andorra, Carles Ensenyat, entre altres autoritats.

Fa molts anys que Valls està representada en aquest esdeveniment firal, fruit dels més de cinquanta anys d'agermanament entre les dues ciutats. La Fira d'Andorra la Vella que fins diumenge se celebra al Parc Central és un certamen multisectorial d’ampli ressò, amb més de 180 expositors repartits en els més de 10.000 m2 del recinte firal.

 

231027AndorraValls

 

VALLS · 27 D’OCTUBRE DE 2023