Valls tornarà a ser l’epicentre sardanista del país aquest diumenge 5 de novembre

Valls tornarà a ser l’epicentre sardanista del país aquest diumenge 5 de novembre

 > El Pati acollirà la Final del Campionat de Catalunya i el 52è Concurs de Colles Sardanistes de Valls de la mà de la Unió Anelles de la Flama 

 La Unió Anelles de la Flama celebrarà aquest diumenge 5 de novembre, la Final del Campionat de Catalunya en categoria infantil i juvenil i el 52è Concurs de Colles Sardanistes de Valls. Com és habitual, l’escenari que acollirà l’acte serà la plaça del Pati a partir de dos quarts de dotze del migdia. La Cobla Contemporània serà l’encarregada de posar la banda sonora a la jornada. A més, el ball de Cavallets de Valls farà una ballada de lluïment a la pausa entre les dues competicions. 

En aquesta ocasió, Valls acollirà fins a 24 colles sardanistes vingudes de les quatre demarcacions de Catalunya. Pel que a la Final del Campionat de Catalunya, hi prendran part, en la categoria d’infantils, les colles Belluguets, Ocells del Bosc, Petits Amunt i Crits, Petits Tarragona Dansa, Trapelles i Xiroia. En la categoria de juvenils, hi participaran les colles Cabirols, Guspira, Mediterrània Jove, Nova Tarragona Dansa i Xàldiga. 

En relació al 52è Concurs de Colles Sardanistes hi competiran les colles Els Bonvaires, Ocells de la Pessigolla, Menuts Dansaires i Floquets, en la categoria infantils lliures; la colla Llentiscle, en la categoria juvenils lliures; les colles Tarragona Dansa, Amunt i Crits, Maig i Dansaires del Penedès, en la categoria grans; i les colles Toc de Dansa, El Carrilet, Penedès i Continuïtat, en la categoria veterans. 

En cas de pluja o fort vent, l’acte es traslladarà a la Sala Kursaal. 

Valls, 2 de novembre de 2023