Valls es prepara per viure el Mercat de Nadal, el proper 16 i 17 de desembre

Valls es prepara per viure el Mercat de Nadal, el proper 16 i 17 de desembre

>Com a novetat, les corals vallenques oferiran cantades de nadales a diferents espais de la ciutat que es convertiran en escenaris a l’aire lliure per escampar la màgia i la il·lusió nadalenca.

>La Fira de Capons i Aviram es tornarà a situar a la plaça del Pati.

El dissabte 16 i el diumenge 17 de desembre Valls viurà el tradicional Mercat de Nadal i Fira de Capons,Aviram i Motius Nadalencs - FICAP 2023, un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l'any a la capital de l'Alt Camp.

Es tracta de l’única fira d’aviram del Camp de Tarragona amb una bona oferta d’aus de corral, capons, galls dindis,pollastres, oques i ànecs, criats a pagès. Podreu comprar les aus al Mercat de Nadal el mateix dia, amb servei d'escorxador. A més, també hi trobareu una variadíssima oferta d'arbres, figures de pessebre, vins i caves, mel,dolços objectes ornamentals, productes artesanals... i tot el que és típic i necessari per a les festes de Nadal, Cap d'Any i Reis. Un mercat que tindrà per marc el centre de la ciutat de Valls i que la convertirà en un mercat extraordinari, ple d'ambient i animació als carrers i places, refermant Valls com la ciutat comercial, de fires,festes promocionals i mercats.

231128MercatNadal

Com a novetat, enguany es podrà gaudir de la cantada de nadales que oferiran les corals vallenques durant elsdos dies de Mercat, unes veus que ompliran de música, vida i energia el municipi, en unes dates tan especials comaquestes.

El Mercat té com a marc el centre de la ciutat: el Pati i els carrers de La Cort i Jaume Huguet. Podreu visitar-lo de les 10 del matí a les 9 del vespre (diumenge fins a les 8 del vespre) i reviure, durant els dos dies, una de les tradicions més genuïnes del calendari vallenc. A més, també podreu gaudir d’activitats complementàries com el Mercat d’Art Jove, a la plaça del Museu Casteller (només dissabte); el pessebre monumental; o visites guiades a la Capella del Roser, el refugi antiaeri de la Plaça del Blat, o la ruta per descobrir els espais més importants de Valls. Així mateix, a l'entorn de la plaça de l'Oli, el matí del dissabte es farà el mercat de la fruita i la verdura.

Amb el Mercat de Nadal s’obre el cicle de les festes nadalenques amb una gran varietat d’actes: il·luminacionsextraordinàries i música ambiental als carrers, el Concurs d’Aparadors, representacions dels pastorets, Parc de Nadal, concerts, cavalcada de reis, campanyes i accions d’animació als carrers comercials i una àmplia programació d’actes i activitats.

El Mercat és coordinat per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, Comerç de Valls, Associació de Criadors d’Aus El Francolí, i Societat de Sant Antoni.

 

VALLS · 28 DE NOVEMBRE DE 2023