La sala de la Cooperativa acollirà la cinquena edició de "La Fàbrica de les Il·lusions"

La sala de la Cooperativa acollirà la cinquena edició de "La Fàbrica de les Il·lusions"

> El Centre Cívic de Valls projecte de nou, un espai perquè els més petits descobreixin la màgia dels preparatius del repartiment de regals dels Reis d’Orient

> La Fàbrica de les il·lusions comptarà amb un nou espai de l’imaginari nadalenc dedicat al carbó

> L'activitat se celebrarà el dies 2, 3 i 4 de gener de 10:30 a 13:30 i de 16 a 19 hores

El Centre Cívic de Valls realitzarà la cinquena edició de La Fàbrica de les Il·lusions, que se celebrarà a la sala de la Cooperativa Agrícola els propers dies 2, 3 i 4 de gener de 10:30 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores. Un espectacle participatiu i familiar ja consolidat a la ciutat ple de llums, colors i moltes sorpreses on els infants s'endinsaran pel recorregut de la fàbrica on treballen els secretaris i secretàries de ses majestats els Reis d'Orient. 

En aquest espai els infants podran descobrir com l’Estel i el grup de secretaris i secretàries dels Reis preparen les joguines que repartiran la matinada del 5 de gener, recullen les cartes a l'Oficina Central de correus i ordenen tota la informació per transformar les il·lusions en regals. Un viatge amb el que ajudaran a fer possible que els nens i nenes de tota la ciutat aconsegueixin rebre els seus desitjos la nit més màgica de l'any.

231213FabricaIllusions

La Carbonera, un nou espai de la Fàbrica

Una de les novetats d’aquesta edició és un nou espai en el recorregut de la fàbrica: la mina de Carbó, on els infant es trobaran amb un nou personatge: la Carbonera. La Carbonera donarà la benvinguda als infants que s’hi acostin per explicar-los que la nit del 5 de gener tothom rep una mica de carbó, independentment de si s’han portat bé o malament. 

 

Els nens i nenes que assisteixin a La Fàbrica, a més, interactuaran amb els diferents secretaris i secretàries allí presents, que els ajudaran en les diferents tasques que es requereixen perquè les cartes i els desitjos arribin a bon port.

 

Els organitzadors de l'espectacle recorden que aquest està destinat preferentment a nens i nenes de 3 a 11 anys, acompanyats sempre per una persona adulta. Les persones que vulguin visitar la Fàbrica podran adquirir les seves entrades a partir del divendres 15 de desembre a les 18 hores a través del portal de l'Ajuntament www.valls.cat. El preu de l'entrada serà de 2 € per persona.

La durada de la visita serà aproximadament de 25 minuts. En el moment de realitzar la compra s'haurà d'indicar el dia i la franja horària en què es vol realitzar la visita i les dades de contacte de cada visitant. Cada persona adulta, podrà acompanyar un màxim de 3 infants. Els infants no podran accedir sols a la Fàbrica, i les persones adultes sense infants tampoc. 

Aquest projecte se suma a les altres propostes i activitats que ofereix el Centre Cívic durant les festivitats nadalenques al conjunt de la població destinada al públic familiar i infantil, com la cagada del tió el proper dijous 21 de desembre, a partir de les 17 hores. Per a participar d’aquesta activitat cal realitzar la inscripció a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (indicant el nom del menor, l’adult acompanyant i un telèfon de contacte).

La Fàbrica de les Il·lusions compta en aquesta edició amb la col·laboració de la Societat Agrícola de Valls, el Consorci per la Normalització Lingüística i els comerços Bonifàs, Lluïsa Vives Joguets i Gasco Joguines.

 

Fitxa artística

Organització: Ajuntament de Valls i Centre Cívic de Valls 

Direcció artística: Raul Molina

Escenografia i vestuari: Blanca Ferré

Músiques: Roger Cantí

Cap tècnic: Jordi Cortada

Il·luminació i so: SoArtprat

Regidoria: Ferran Amill

Artistes: Anna Palomares, Berta Pla, Evan Dedes, Avril Martínez, Jordi Casañas, Alba Martínez, Etna Font i Saray Queralt

 

VALLS · 13 DE DESEMBRE DE 2023