Després de l’èxit dels campus d’estiu, Vallsjove programa noves activitats per a joves durant les vacances de Nadal a l’Espai Jove

Després de l’èxit dels campus d’estiu, Vallsjove programa noves activitats per a joves durant les vacances de Nadal a l’Espai Jove

VallsJove ofereix per primera vegada una proposta d’oci i lleure alternatiu destinada a la joventut durant les vacances de Nadal

Les activitats han sigut molt ben acceptades pel públic i molts dels tallers ja han exhaurit les seves places

Després de l’èxit aconseguit amb els campus temàtics oferts a l'Estiu Actiu Jove al llarg del més de juliol, el servei municipal de Joventut, VallsJove, ofereix un nou campus per a joves durant els dies 27, 28 i 29 de desembre, amb l’objectiu de proporcionar una nova alternativa de lleure i oci i, generar espais de trobada i de participació pels i les joves de la ciutat. La programació es durà a terme íntegrament al nou Espai Jove per seguir donant a conèixer l’equipament entre la joventut vallenca. D’aquesta manera, des del servei de joventut, s’ofereix per primera vegada una programació destinada al públic jove (de 14 a 29 anys), durant les festivitats de Nadal.

El campus inclou quatre tallers diferents: de costura, de cuina, de ceràmica i de dibuix manga. La regidoria ha buscat formadors i formadores de Valls amb la voluntat de posar en valor el potencial artístic i creatiu de la ciutat. 

Per altra banda, el dijous 28 de desembre a la tarda s’ha programat l’Espai de Jocs, un espai que té la voluntat d’oferir una proposta de lleure i educativa «sense pantalles» a través dels jocs de taula a la vegada que genera un espai de socialització entre els i les joves.

Les activitats i tallers programats han tingut molt bona acollida entre el públic i alguns d’ells ja s’han omplert amb molt pocs dies. No obstant això, els i les joves interessades poden contactar amb VallsJove per a informar-se prèviament de si queden places disponibles en les activitats d’interès.

Finalment des de la regidoria, recorden que des de l’obertura de l’Espai jove, ja s’han realitzat un total de 32 propostes d’activitat amb l’assistència de més de 400 joves, la qual cosa es valora de manera positiva. 

 232012CARTELL campusnadal vallsjove

 

VALLS · 20 DE DESEMBRE DE 2023