La Nit de Castells celebrarà la dissetena edició el 27 de gener vinent

La Nit de Castells celebrarà la dissetena edició el 27 de gener vinent

>La Nit de Castells celebrarà la seva dissetena edició dissabte 27 de gener de 2024, al Centre Cultural de Valls, al km 0 del món casteller.

>L’organització ja ha iniciat el compte enrere en els preparatius i està treballant en un format d’acte que prioritzarà l’escenificació televisiva. 

>Lliurarà onze premis amb set jurats diferents, que ja han començat les deliberacions.

La Nit de Castells 2024 lliurarà 11 premis, atorgats per set jurats diferents, amb l’objectiu de tenir una visió plural i polièdrica del món casteller. Colles i places castelleres rebran premis pels èxits de la temporada passada i, al mateix temps, també es reconeixeran trajectòries, iniciatives i altres elements destacats del panorama casteller. En la darrera edició, els principals protagonistes de la Nit van ser el casteller reusenc Quim Vilafranca, la TAP, els Castellers de Vilafranca, els Moixiganguers d’Igualada i els Castellers de Mollet.

A més del lliurement de premis i distincions, la Nit de Castells 2024, serà el punt de trobada social del món casteller. Representants de colles, organismes, institucions i altres agents vinculats a aquest àmbit participaran en un acte, que premia els millors moments de l’any anterior i, alhora, saluda la nova temporada.

L’acte serà retransmès per les televisions de La Xarxa, amb producció conjunta de TAC 12 i La Xarxa.

 

VALLS · 21 DE DESEMBRE DE 2023