Els Teatres de Valls presenten la programació complerta pels pròxims mesos

Els Teatres de Valls presenten la programació complerta pels pròxims mesos

> Teatre, dansa i música ompliran els escenaris del Teatre Principal i el Centre Cultural

> El dimecres 17 de gener començarà la venda de les entrades de tots els espectacles per a la propera temporada dels Teatres de Valls

>Consulteu el programa

El proper dimecres 17 de gener els Teatres de Valls posaran a la venda les entrades pels espectacles de la programació del primer semestre de 2024. La temporada començarà el dissabte 20 de gener al Principal amb «Ascendent», un espectacle de dansa amb segell vallenc, sota la direcció d’Anna Corredor. El Territori Creatiu Vallenc estarà, de fet, molt present aquesta temporada amb altres cites com la preestrena del documental «Dolors», dirigit per Marta Arjona i Maite Blasco, dedicat a la figura de Dolors Vives Rodon, vallenca il·lustra i pionera de l’aviació. També cal destacar de la programació altres espectacles com «Memòries oblidades»«Dones de paraula» i «Tornaria a viure com si fos un llangardaix» amb presència vallenca, i a més, el Grup del Teatre Principal - GTP ha preparat l’escape room «La Pera» dedicat al llegendari bandoler de Valls.

La programació teatral es complementa amb «La festa», una coproducció de Teatres en Xarxa i Teatre Nacional de Catalunya, amb relats a partir de confidències reals. Històries extretes d’entrevistes reals fetes a adolescents formen el punt de partida d’una peça coral sobre les seqüeles del consum massiu de la pornografia des de molt joves. I també amb l’obra «Les instruccions per fer-se feixista» interpretada per Mercè Aránega. On l’assaig de Michela Murgia ens mostra un text ple d’ironia sobre la perillosa propagació dels populismes en les nostres societats. 

240110TeatresValls

Pel que fa a la música, el Centre Cultural acollirà un concert que servirà per commemorar el 200 aniversari de la Novena Simfonia de Beethoven. L’espectacle musical, copresentat amb els Amics de la Música de Valls i Joventuts Musicals de l’Alt Camp, tindrà lloc a l’11 de maig, gairebé un mes després de l’actuació que oferirà el violinista libanès, Ara Malikian, per presentar el seu nou treball.

A partir d’aquest 17 de gener també es podran adquirir entrades soltes pels espectacles de l’abonament. Es tracta de tres grans obres teatrals: «Coralina», una comèdia rodona, divertida i actual de Carlo Goldoni, dirigida per Oriol Broggi i interpretada per Mireia Aixalà, Joan Arqué Solà, Xavier Boada, Rosa Gamiz i Clara de Ramon entre altres«The party»l’aclamat film de Sally Potter, que puja a l’escenari del Centre Cultural, adaptat i dirigit per Sergi Belbel i amb un repartiment de luxe amb noms com: Àngels Gonyalons, Biel Duran, Marta Ribera, Queralt Casasayas, Montse Guallar, Jordi Díaz i Lluís Soler, i l’obra «Elling», on sota la direcció de Pau Carrió, els actors David Verdaguer, Albert Prat, Albert Ribalta, Òscar Muñoz i l’actriu Queralt Casasayas, escenificaran una història de perdedors que aprenen a guanyar sense el permís de ningú.

Pel que fa a l’àmbit familiar, «Sona la Llum!», un espectacle de projeccions i música en directe, suggerent i captivador, per a infants de 0 a 5 anys, es suma a les propostes que ofereix l’abonament familiar: «Tutti Frutti», un musical amb contes de productes sostenibles i de proximitat; «El petit univers» de Marcel Gros, on barrejant somnis, records i imaginacions, es confecciona l’espectacle en viu i en directe com si es tractés d’un llibre il·lustrat, i «Bunji la petita Coala», un espectacle de teatre i titelles amb una escenografia sorprenent i dues intèrprets que a través de la narració, els diàlegs i algunes cançons, captivaran al públic des del primer moment al més pur estil de Festuc Teatre. Ara es podran comprar les entrades per a qualsevol d’aquests espectacles sense haver d'adquirir l’abonament.

 

A partir del dia 17 de gener a la venda

Les entrades soltes i també els abonaments per a la programació d’aquest primer semestre dels Teatres de Valls es podran adquirir a partir del dimecres 17 de gener a partir de les 10 hores a través del portal web municipal www.valls.cat i presencialment a les taquilles del Teatre Principal. A taquilles es mantindrà fins el 27 de gener l’horari ampliat de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores. A partir del 31 de gener, les taquilles obriran en el seu horari habitual, els dimecres no festius de 18 a 21 hores i els divendres no festius de 12 a 13:30 hores. A través de la web municipal, es podran adquirir les entrades i abonaments les 24 hores del dia.

 

VALLS · 10 DE GENER DE 2024