La rua infantil de carnaval que organitza el Centre Cívic de Valls proclamarà enguany la república del carnaval

La rua infantil de carnaval que organitza el Centre Cívic de Valls proclamarà enguany la república del carnaval

>La Rua tindrà lloc el divendres 9 de febrer a les 18 hores i començarà a la plaça del torrent del Titit

>Inscripcions al concurs de disfresses

El Sèquit republicà han desterrat a Ses Majestats Carnestoltes i han agafat les rendes del Carnaval infantil i presidiran els carrers de Valls per iniciar la Rua Infantil de Carnaval que organitza el Centre Cívic de Valls. La Rua tindrà lloc el divendres 9 de febrer, a partir de les 6 de la tarda a la plaça del torrent del Titit, que amb l’arribada del sèquit donarà el tret de sortida d’una Rua plena de gresca i disbauxa pels carrers de la ciutat.

Des de la plaça del torrent del Titit s'iniciarà un recorregut pels carrers Xiquets de Valls, passeig de l’Estació, carrer Anselm Clavé, Font de la Manxa, carrer Jaume Huguet, plaça del Pati, carrer de la Cort per finalitzar a la plaça del Blat, amb previsió d’arribada a les 18:45 h. Des d’aquest punt el sèquit es presentaran a la ciutat i, la música i la ballaruga ompliran la plaça. 

A la plaça del Blat, el sèquit farà la proclamació de la República del Carnaval per donar el tret de sortida de les activitats carnavalesques i acabarà amb el nomenament de les disfresses guanyadores del concurs.

 

Concurs de disfresses

Els nens i nenes de 0 fins a 14 anys que vulguin participar al concurs de disfresses hauran de fer la inscripció online a partir del dia 22 de gener i fins al 8 de febrer a les 2 del migdia. Les inscripcions i les bases del concurs es poden consultar i descarregar al web www.valls.cat. Només hi podran participar les disfresses de creació pròpia.

En aquesta edició es premiaran dues categories individuals i una de grup: la disfressa més sorprenent i la més divertida. La categoria de grup haurà d'estar formada per un mínim de 10 persones i un màxim de 30. Les persones inscrites en la categoria de grup podran, més enllà de compartir disfressa, anar en comitiva amb la seva pròpia coreografia. Els premis compten amb la col·laboració de PortAventura Park i el Salting de Reus.

La comitiva del jurat carnavalesc, que es trobarà present al llarg de la Rua, serà l’encarregada de valorar les disfresses al final del recorregut i donaran a conèixer quines han estat les guanyadores. El sèquit republicà del Carnaval convida i anima a tots els infants i adults a participar de la Rua amb la seva disfressa.

240122BASES carnavalinfantil

VALLS · 22 DE GENER DE 2024