Salses Fruits, Castell d'Or i Europastry patrocinadores oficials de la 42ª Gran Festa de la Calçotada de valls

Salses Fruits, Castell d'Or i Europastry patrocinadores oficials de la 42ª Gran Festa de la Calçotada de valls

 
>Després de l'èxit i la bona acollida de l'any passat, la Gran Festa manté el recorregut urbà que connecta les places del Blat, de l'Oli i el Pati amb la zona de degustació ubicada al pàrquing de la Societat Agrícola de Valls.
>Els vallencs Figa Flawas seran presents a la Plaça del Pati on signaran i vendran en primícia el seu nou disc "La Calçotada".
>La venda anticipada dels tiquets del lot degustació al preu d'oferta de 12 euros al portal web de la Gran Festa (www.festacalcotadavalls.cat). El mateix diumenge dia 28 de gener els tiquets es podran adquirir per 14 euros als punts de venda habituals.
 

240123Calotada

Els escenaris de la Gran Festa

Després de l’èxit i la bona acollida de l’any passat, la Gran Festa manté el recorregut urbà que connecta les places del Blatde l’Oli i el Pati amb la zona de degustació ubicada al pàrquing de laSocietat Agrícola de Valls. L’espai degustació serà el punt on els visitants podran recollir i degustar el lot degustació de la calçotada. L’espai estarà preparat amb taules i cadires, i graelles i brasa per coure carn i botifarra de les carnisseries de Valls. Tot ambientat amb música ambiental i concert de sobretaula, amb l'actuació de Miquel del Roig i del grup El Artriste, a partir de les 14 hores.

Nombrosos cartells direccionals facilitaran als visitants moure’s entre les zones dels concursos i la zona de degustació.

Al Pati hi haurà un estand de SALSES FRUITS, CASTELL D'OR i EUROPASTRY, on es podran comprar els seus productes, a preus especials per a la Gran Festa de la Calçotada de Valls. També hi haurà l’espai del vi de la DO Tarragona, Tastets de la Calçotada, Tasta l’Alt Camp, venda idegustació de productes típics de la comarca. Els vallencs Figa Flawas seran presents a la Plaça del Pati on signaran i vendran en primícia el seu nou disc “La Calçotada”. A partir de les 13 h es durà a terme el 38è Concurs de Menjar Calçots i posteriorment el lliurament de premis dels diferents concursos de la Gran Festa de la Calçotada de Valls.

A la plaça del Blat es durà a terme el 36è Concurs de Cultivadors de Calçots Concurs de la mota més grossa de calçots IGP Calçot de Valls, i el 32è Concurs de Salsa de la Calçotada deValls.

A la plaça de l’Oli es faran demostracions de coure calçots a la graella, hi haurà parades i elements al·legòrics a la Calçotada, venda de manats de calçots tendres i venda de carn i llonganissa de Valls ales carnisseries vallenques.

La col·laboració dels patrocinadors SALSES FRUITS, CASTELL D'OR i EUROPASTRY a la Gran Festa de la Calçotada de Valls inclou tots els elements de comunicació i publicitat de la festa i la promoció exterior. El patrocini també s’ha fet càrrec de les bosses de paper reciclat que contenen les degustacions de calçots i salsa Calçotada Valls; també del PITET OFICIAL de la GRAN FESTA DE LA CALÇOTADA que es regala amb el lot degustació. Els patrocinadors també aporten a la festa la salsa, el pa i el vi dels porrons del concurs de menjar calçots, els pitets gegants del concurs de menjar calçots i els davantals del concurs de l’elaboració de la Salsa de laCalçotada de Valls.

 

Una Festa amb gran ressò mediàtic

La Gran Festa de la Calçotada acull a Valls més de 30.000 persones, vingudes d’arreu de Catalunya, principalment de la comarca de l’Alt Camp, del Camp de Tarragona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, però també d’arreu del món com japonesos, alemanys i francesos. Pel que fa als mitjans de comunicació, cada any hi assisteixen, en directe, una trentena de mitjans deCatalunya i d’Espanya (TV3, Antena 3, Telecinco, TVE1...), alguns d’Europa (França, Alemanya, Regne Unit, Itàlia) i alguna cadena dels EUA i el Japó.

   

VALLS · 23 DE GENER DE 2024