El Patronat Municipal d'Esports organitza la 15a edició de la Caminada Popular

El Patronat Municipal d'Esports organitza la 15a edició de la Caminada Popular

> En aquesta ocasió la caminada serà solidària amb la Carlota, una nena de 7 anys afectada per malalties minoritàries i la recaptació anirà per l’Hospital Sant Joan de Déu

> L'activitat tindrà lloc el 25 de febrer i portarà a la gent que hi participi fins a Picamoixons

Tot a punt per una nova edició de la caminada popular, una de les activitats impulsades pel Patronat Municipal d'Esports tradicionalment més multitudinària, i que enguany celebra la quinzena edició. L'activitat, que tindrà lloc diumenge 25 de febrer i portarà els i les participants fins a Picamoixons, està organitzada per l’Ajuntament de Valls, el Patronat d’Esports de Valls i l’EMD de Picamoixons, i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de l'Alt Camp, el Consell Esportiu de l'Alt Camp i les entitats senderistes vallenques, K+ i Secció de muntanya AAEET. A més de les empreses col·laboradores Bonàrea, Fleca Flaqué, aigua mineral natural Santes Creus i Essity. El patrocini principal l’aporta l’empresa Agbar.

La quinzena edició de la caminada popular, amb un desnivell acumulat de 300 metres, preveu un itinerari de 16 quilòmetres que arribarà fins a Picamoixons i es calcula que es pugui completar aproximadament en unes 4 hores i mitja. La sortida de la caminada s'efectuarà a les 8:30 hores a la plaça del Barri de les Comarques. Hi haurà una zona d'avituallament a Picamoixons i l'arribada tindrà lloc al mateix punt de sortida.

240207caminadapopular

Concretament, el recorregut de la caminada començarà a la plaça del Barri de les Comarques i s’enfilarà cap al Camí de Masmolets, passant pel pont de la via del tren, la Plana d’en Berga i el Turó quatre vents fins arribar a Picamoixons. Pel que fa a la tornada, serà per la cantera i el desviament del pont de la via del tren, i arribada a Valls.

En aquesta edició la caminada serà solidària amb Carlota Aguilar Altès, es proposa una col·laboració voluntària de 5€ per persona i 10€ per família. Carlota va néixer al 2016 i té una discapacitat elevada però encara no està diagnosticada. Filla de mare i pare vallencs, la Vanessa i el Pedro, lluiten per aconseguir finançament per la investigació de malalties i patologies minoritàries. L’objectiu és promoure la investigació i donar-hi visibilitat. La família de la Carlota no té una associació, però organitza events solidaris que amb el lema «Junts caminem més lluny» pretenen recaptar diners per destinar-los a l’Hospital Sant Joan de Déu, que és des d’on es porta el cas de la Carlota.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar, fins al 22 de febrer, al CEM El Fornàs (passeig President Tarradellas, 2-6) o a les oficines del Patronat Municipal d'Esports (carrer Prat de la Riba, 15-17).

 240215CaminadaPopular

 

VALLS ·7 DE FEBRER 2024