Aquest cap de setmana tindrà lloc el Carnaval Bestial

Aquest cap de setmana tindrà lloc el Carnaval Bestial

> L’acte finalment tindrà lloc el següent dissabte 17 de febrer

Serà a les 12 del migdia al Pati en una iniciativa solidària a benefici de les entitats Vallsgat i Revolución Pata

Valls celebrarà el dissabte 17 de febrer el seu primer «Carnaval Bestial» amb un concurs de disfresses que tindrà a les mascotes com a grans protagonistes. L’activitat estava prevista que tingués lloc aquest dissabte 10 de febrer, però s’ha decidit traslladar-ho de dia per la previsió meteorològica. El concurs, amb el patrocini de ProzoValls Center, és una iniciativa conjunta coorganitzada per les regidories de Comerç, Turisme i Medi Ambient de l’Ajuntament de Valls i Kendra Estilisme a benefici de les entitats Vallsgat i Revolución Pata i ha sumat també als establiments AgroValls, Alt Camp Veterinaris, BonArea Agrupa, Guaci Guau, Komcal Veterinaris, Reale Seguros, Serveis Veterinaris, Tiki Ohana i Veterinaris el Passeig. 

El concurs de disfresses, que se celebrarà a partir de les 12 hores del dia 17 de febrer al Pati, requereix inscripció prèvia que es pot formalitzar, fins al 15 de febrer, a l’Oficina de Turisme de Valls (carrer de la Cort, 3). Per realitzar la inscripció s’haurà d’identificar l’animal, aportant la cartilla veterinària i persona titular de l’animal amb el DNI. A més, a banda d’especificar, nom, cognoms i categoria en què es desitja participar, la persona que s’inscrigui al concurs haurà de fer una donació de pinso, menjar humit o material de neteja per gos i/o gat per un valor igual o superior a 5€ al mateix moment de la inscripció. En el cas que no es doni producte, es farà una aportació econòmica per un valor igual o superior a 5€.

240208Carnaval

Aquesta primera edició del concurs «Carnaval Bestial» s’ha organitzat en tres categories: la millor disfressa de mascota i propietari a conjunt, la millor disfressa de mascota i la millor disfressa de mascota des de casa. Referent a la categoria de millor disfressa de mascota des de casa, caldrà aportar prèviament una fotografia en format horitzontal amb l’animal disfressat per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., ja que no caldrà traslladar-se amb l’animal el mateix dia del concurs, però sí que hi haurà d’assistir la persona participant.

Pel que fa als premis, el guanyador a la categoria de millor disfressa de mascota i propietari a conjunt s’emportarà un cap de setmana amb bungalow per dues persones amb mascota a Cal Índia de Sant Carles de la Ràpita, a més d’una assegurança de responsabilitat civil per una mascota durant 1 any. El premi a millor disfressa de mascota és un Smartbox d’una nit amb esmorzar per a dues persones amb mascota. Finalment, el premi a millor disfressa de mascota des de casa s’emportarà un sopar per a dues persones més la mascota al Restaurant Frida de Tarragona.

El Jurat que valorarà les disfresses i la posada en escena, estarà format per un membre de cada una de les entitats organitzadores, Ajuntament de Valls, Revolución Pata, VallsGat i Kendra Estilisme. El jurat tindrà en compte diferents criteris com el conjunt del col·lectiu, l’animació, l’espontaneïtat, l’originalitat, la caracterització i la creativitat del vestuari.

 

Sorteig solidari

Per altra banda, tothom qui ho vulgui podrà participar al sorteig solidari on es podran guanyar productes gentilesa de diferents establiments de la ciutat: AgroValls, Alt Camp Veterinaris, BonArea Agrupa, Guaci Guau, Komcal Veterinaris, ProzoValls, Reale Seguros,Serveis Veterinaris, Tiki Ohana i Veterinaris el Passeig. Per participar al sorteig s’haurà de fer una donació de pinso, menjar humit o material de neteja per gos i/o gat per un valor igual o superior a 5€. En el cas que no es doni producte, es farà una aportació econòmica per un valor igual o superior a 5€. Les donacions i les butlletes del sorteig es podran adquirir en horari comercial als següents establiments: AgroValls, Alt Camp Veterinaris, Guaci Guau, Komcal Veterinaris, ProzoValls, Serveis Veterinaris i Veterinaris el Passeig.

 

VALLS · 7 DE FEBRER DE 2024