«Coralina la serventa amorosa» de Carlo Goldoni arriba aquest 17 de febrer al Centre Cultural de Valls

«Coralina la serventa amorosa» de Carlo Goldoni arriba aquest 17 de febrer al Centre Cultural de Valls

> L’espectacle compta amb una trama enredada d'estratègies i complicacions amoroses

L'obra de teatre «Coralina la serventa amorosa» s'estrena aquest 17 de febrer al Centre Cultural de Valls. L'espectacle dirigit per l'Oriol Broggi aposta per la diversió i el que és l'adaptació d'un clàssic perquè aconsegueixi el seu objectiu: que tots passin una molt bona estona. L'espectacle és un clàssic de Carlo Goldoni i està interpretada per un repartiment de renom on destaquen noms com la Mireia Aixalà, Joan Arqués Solà, Xavier Boada, Rosa Gamiz, Clara de Ramon, Xavier Ruano, Sergi Torrecilla, Irineu Tranis, Ramon Vila i Jaume Viñas.
La historia narra la vida de Coralina la serventa de la mansió d'Ottavio, on va néixer i va ser criada "com una filla" al costat de l'hereu, el jove Florindo. Però ara el senyor Ottavio ha enviudat en una edat avançada i s'ha tornat a casar amb Beatrice, que mou tots els fils amb astúcia per tal que el seu propi fill, Lelio, sigui el destinatari de l'herència del vell.
Beatrice ha aconseguit desterrar el jove Florindo de casa seva i Coralina, degradada a la condició de serventa d'últim nivell, ha decidit seguir-lo. Sobreviuen gairebé com captaires amb la miserable pensió que els passa l'encegat senyor Ottavio. Coralina, però, és lúcida i tossuda, i es fixarà com a missió restaurar la bona posició de Florindo davant del seu pare i el seu patrimoni. Un teixit enredat d'estratègies i complicacions que desencadenarà fervors amorosos, pactes amb notaris, complots entre el servei i molts objectius entrecreuats en una història apassionada.

El preu per veure l'espectacle és de 22/24 euros i 18/20 euros per la gent que compta amb el Carnet Amics dels Teatres. La durada d'aquesta és de 2 h i 15 minuts. 

VALLS · 15 DE FEBRER DE 2024