El departament d’informàtica de l’Ajuntament de Valls renova els equips informàtics de les Escoles Bressol Municipals

El departament d’informàtica de l’Ajuntament de Valls renova els equips informàtics de les Escoles Bressol Municipals

Les regidories de Tecnologies de la informació i Educació de l'Ajuntament de Valls anuncien una inversió significativa destinada a millorar l'entorn tecnològic a les escoles bressol municipals Xiquets i Xiquetes i Tabalets. L'adquisició de sis portàtils de darrera generació, dos projectors, dos telèfons sense fils i dos servidors d'emmagatzematge, que es distribuiran equitativament entre les dues escoles, marca un pas significatiu cap al reforç de les eines digitals a tots dos centres.

Aquests nous equips s’han implementat amb l'objectiu de potenciar la feina que les educadores ja estan realitzant a les escoles bressol municipals. La renovació del parc informàtic contribueix a una major eficiència en l'educació, proporcionant eines avançades per a la preparació de materials educatius, el seguiment individualitzat de l’alumnat i el desenvolupament d'activitats interactives.

Amb aquesta renovació, ambdues regidories es reafirmen en el seu compromís amb la qualitat educativa en les primeres etapes de formació. Els sis portàtils proporcionaran a les educadores la flexibilitat necessària per adaptar-se a les necessitats canviants de l’aprenentatge, mentre que els projectors facilitaran la visualització de continguts de manera més dinàmica i participativa. A més, la incorporació de dos telèfons sense fils i dos servidors d'emmagatzematge permetrà l’optimització de la gestió eficient dels recursos digitals a les escoles i la millora tant de la comunicació interna com amb les famílies. 

L'Ajuntament de Valls celebra aquesta inversió com un pas crucial cap a un entorn educatiu més avançat tecnològicament i orientat al futur. Aquest compromís reforça la missió de les escoles bressol municipals de proporcionar als més petits un inici sòlid en el seu viatge educatiu.

 

 

VALLS · 15 DE FEBRER DE 2024