El Patronat d’Esports organitza l’Aeròbic Day en el marc dels actes del Dia Internacional de les Dones

El Patronat d’Esports organitza l’Aeròbic Day en el marc dels actes del Dia Internacional de les Dones

> La Master Class, de 3 hores de durada, se celebrarà el proper 16 de març al pavelló municipal Xavi Tondo i Volpini amb diverses activitats i monitors del territori

>Com a novetat aquesta activitat ofereix a les famílies el servei de cangur gratuït per a infants i joves de 0 a 16 anys

El Patronat Municipal d'Esports (PME) amb el suport de la Regidoria d'Igualtat i Feminismes de l'Ajuntament de Valls ha obert les inscripcions per la vuitena edició de l'Aeròbic Day, una Master Class de 4 sessions de diferents modalitats d'aeròbic que tindrà lloc el dissabte 16 de març al pavelló municipal Xavier Tondo i Volpini. La sessió és una de les activitats incloses al programa de commemoració pel Dia Internacional de les Dones que se celebraran a Valls durant tot el mes de març.
Després de la bona acceptació de la passada edició, l'Aeròbic Day es torna a realitzar al matí. Començarà a les 10 h i s'allargarà durant més de 3 hores amb sessions de diferents modalitats d'aeròbic i d'estils musicals. La diada esportiva va adreçada a les persones abonades i usuàries del Patronat d'Esports i a tothom que li agradi aquesta modalitat coreografiada de Valls i altres ciutats del Camp de Tarragona a partir de 14 anys.
Les classes aniran a càrrec de les tècniques responsables d'aquesta modalitat al Patronat d'Esports i comptarà també amb la participació, com a tècnics convidats, de Genís Llopis, responsable de les activitats al club Reus Deportiu i el vallenc Jeremy Maldonado actualment tècnic al Fitness Club Anura a Torredembarra i al poliesportiu de La Canonja.

 

De Zumba a Body Combat

L'activitat començarà a les 10 h conduïda pel Genís Llopis proposant una coreografia d’step a la que seguirà, a les 10.45h, la sessió de Dance Line conduïda per Tamara Mansilla. Seguidament, a les 11.30h, Maria Benaiges i Anna Arbós ens faran gaudir amb una sessió de zumba. Per finalitzar, a les 12:15 h, Jeremy Maldonado, farà una espectacular coreografia de Body Combat.

Les persones interessades es poden inscriure fins divendres 15 de març presencialment a la seu del Centre Esportiu Municipal El Fornàs (avinguda President Tarradellas 2-6), o a través del web del Patronat www.pmevalls.cat. El preu de l’activitat és de 5 euros, mentre que per a les persones abonades al Patronat d’Esports és gratuïta.Per a qualsevol consulta, les persones interessades poden trucar al telèfon 977 61 44 03 o escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per primer cop, aquesta activitat ofereix a les famílies el servei de cangur gratuït per a infants i joves de 0 a 16 anys. Són places limitades i caldrà fer la petició enviant un missatge de correu electrònic amb el nom i l'edat de l'infant o jove que usarà el servei a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

VALLS ·22 DE FEBRER DE 2024