Gairebé 500 participants a la Caminada Popular organitzada pel Patronat Municipal d’Esports

Gairebé 500 participants a la Caminada Popular organitzada pel Patronat Municipal d’Esports

Diumenge 25 de febrer va tenir lloc la 15a edició de la Caminada Popular organitzada pel Patronat Municipal d'Esports. L’activitat va comptar amb la participació de 482 vallencs i vallenques que varen completar un recorregut circular de prop de 16 km des de la plaça del barri de les Comarques, passant per la Plana d’en Berga, els Boscos de Valls, Picamoixons, i que va acabar de nou a la capital de l’Alt Camp.

Els caminadors varen fer la primera part del recorregut en hores i escaig, i ja a Picamoixons van gaudir d’un esmorzar amb aigua, suc de fruita, una poma, coca i xocolata. El camí de tornada va passar per la Cantera de Picamoixons i la Plana d’en Berga fins arribar al barri de les Comarques, a on totes les persones participants van poder gaudir d’un vermut, gentilesa de Patates Palau i Vermut Montseta. La caminada compta amb la col·laboració del voluntariat de les entitats caminadores de la ciutat K+ i AAEET secció muntanya.

Aquest any l'activitat ha sigut solidària amb la Carlota Aguilar Altès, una nena vallenca de 7 anys d'edat que pateix una malaltia minoritària encara no diagnosticada. Els fons recaptats són per a la investigació de les malalties minoritàries de l'Hospital Infantil Sant Joan de Déu de Barcelona. Concretament, es va aconseguir una recaptació de 2.675 € gràcies a les aportacions voluntàries dels i les participants i a l’ajut de l'empresa Essity. 

240228CaminadaPopular

VALLS · 28 DE FEBRER DE 2024