Apropa Cultura segueix creixent i porta als Teatres de Valls més d’un centenar de persones amb situació de vulnerabilitat

Apropa Cultura segueix creixent i porta als Teatres de Valls més d’un centenar de persones amb situació de vulnerabilitat

> Des de 2021 el programa ha augmentat més del doble la xifra d’espectadors. 

> Les persones en risc d’exclusió social poden exercir a través d’aquesta iniciativa el seu dret a participar en la cultura amb descomptes al seu abast.

Apropa Cultura segueix el seu creixement i aquest 2023 ha aconseguit el seu rècord de participació amb més d'un centenar de persones amb risc de vulnerabilitat que han pogut accedir a la programació dels espectacles dels Teatres de Valls. El programa porta una dinàmica de creixement els dos últims anys, passant dels 24 espectadors del 2021 fins als 108 del 2023. El programa dona accés a la programació teatral amb descomptes en el preu de les entrades a col·lectius amb risc d’exclusió.
Apropa Cultura està adreçada als centres socials i associacions que treballen amb persones vulnerables per qüestions de salut o dificultats econòmiques, com discapacitats físiques, intel·lectuals i sensorials, salut mental, malalties cròniques, gent gran, immigració, infància i joventut, dona, justícia, sense llar i pobresa entre altres. Aquest és l'objectiu d'Apropa Cultura, una iniciativa que va néixer l'any 2006 i que està formada per més de 200 teatres, auditoris, festivals i museus d'arreu del país.
El projecte permet que la programació organitzada per Xarxa de Cultura ofereixi el 2% de l'aforament dels Teatres de Valls a preus molt reduïts que poden anar dels 3 als 5 euros per entrada. 

A més, la proposta a Catalunya durant el 2023 ha aglutinat 105.000 experiències culturals als programadors adherits a la xarxa Apropa Cultura.

A la web www.apropacultura.cat es poden trobar la venda d'entrades i totes les reserves a espectacles i visites a museus.

 

VALLS ·28 DE FEBRER DE 2024