Nova edició del concurs de relats breus Sant Jordi 2024

Nova edició del concurs de relats breus Sant Jordi 2024

> El concurs s'adreça a persones joves de 12 a 35 anys i contempla 4 categories. Els relats a presentar han de ser breus, inèdits, escrits en català i la temàtica lliure

El termini de presentació finalitza el divendres 8 de març

La Regidoria de Joventut i Acció Cívica de l'Ajuntament de Valls convoca una nova edició del Concurs de relats breus Sant Jordi en el qual poden participar joves d'entre 12 i 35 anys en diverses categories. Aquesta es la dissetena edició del certamen i el termini per presentar els relats finalitza el divendres 8 de març.

La dotació total dels premis és de 1.220€ repartits en diverses categories: els premis del Grup A són de 180€ (1r premi) i 80€ (2n premi) i els premis del Grup B i C són de 220€ (1r premi) i 130€ (2n premi), respectivament. En concret, en primer lloc, el Grup A s'adreça a alumnes escolaritzats/des als centres de secundària de Valls i es divideix en 2 categories: en el Grup A.1. hi poden participar alumnes de 1r i 2n d'ESO i en el Grup A.2. hi poden participar alumnes de 3r i 4t d'ESO. En segon lloc, el Grup B s'adreça a persones de 16 a 25 anys i, en tercer lloc, el Grup C es destina a persones de 26 a 35 anys, totes elles residents al Camp de Tarragona (comarques de l'Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès). 

El concurs compta amb la col·laboració de les llibreries vallenques Adserà, Tram i Roca que donen nom als premis i aporten un xec regal de 30€ per a les 4 persones guanyadores del grup A, estudiants d'ESO. 

240229SantJordi

Tots els treballs presentats hauran de complir aquestes característiques: hauran de ser inèdits, no poden haver guanyat cap concurs anteriorment, hauran d'estar escrits en català i tenir una extensió màxima de 1.000 paraules (i un mínim de 300 paraules). La temàtica és lliure i cada participant podrà presentar un sol relat. Tota obra presentada haurà d'haver estat creada íntegrament per l'autor o autora, prohibint-se de manera expressa l'ús d'eines d'intel·ligència artificial (IA) per fer aquests treballs.

El termini d'admissió dels relats finalitza el proper 8 de març, a les 23:59 hores, i es podran presentar en dues modalitats d'entrega. Per una banda, es poden entregar per correu electrònic a l'adreça especificada a les bases del concurs Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En aquest cas, en l'encapçalament o assumpte del correu electrònic hi figurarà el títol del relat i en el missatge electrònic hi constaran les dades personals i la categoria a la qual s’opta. Per altra banda, es poden entregar tant per correu certificat com de manera presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Valls o telemàticament a través de la seu electrònica (seu.valls.cat/).

Tota la informació del concurs es troba al web de Valls Jove >www.vallsjove.cat on s'hi pot consultar la convocatòria del concurs. 

 

VALLS · 29 DE FEBRER DE 2024