L’Ajuntament de Valls convoca un concurs per al disseny del logotip del nou Espai Jove

L’Ajuntament de Valls convoca un concurs per al disseny del logotip del nou Espai Jove

> Amb aquesta iniciativa volen donar l’oportunitat als i les joves dissenyadores gràfiques de la ciutat de Valls per participar en un nou projecte 

> Les propostes del logotip per l’Espai Jove es podran presentar fins al 20 de març

> Consulteu les bases de concurs

La regidoria de Joventut i Acció Cívica de l'Ajuntament de Valls ha dissenyat un concurs per la creació del logotip oficial del nou Espai Jove de la ciutat. El jovent interessat a participar en aquest nou projecte té aquest mes de març per presentar-s'hi, una iniciativa que donarà la possibilitat de ser l'autor del futur logotip representatiu del nou equipament juvenil. Aquesta serà una oportunitat única per a tots els i les joves. Per a les inscripcions els interessats poden fer-ho a través de l'enllaç i també a l'Instagram de @vallsjove.

Des de l'Ajuntament de Valls es vol posar en valor l'Espai Jove un equipament pròxim i polivalent situat al Centre Històric, on s'ubiquen serveis i activitats per acompanyar en el procés de creixement personal i d'emancipació al jovent de la ciutat, donant suport en àmbits com el laboral, l'educatiu o el benestar emocional. L'Espai jove permet ampliar els serveis municipals de joventut fent-lo el motor d'activitat juvenil, ja que, a més de millorar l'assessorament i l'atenció individualitzada als joves, està obert també a les entitats i pot acollir tota mena d'actes culturals i lúdics.

Fins al 20 de març a les 23:59 h es podran enviar les propostes del logotip per a l'Espai Jove, de les que s'escolliran les 3 finalistes que s'anunciaran el dia 25 de març a través de les xarxes socials de VallsJove. Aquests/es tres finalistes, hauran de dissenyar un altre logotip, explicant el seu contingut amb un breu escrit exposant el que representa el seu model i el més important, el missatge que volen transmetre amb la seva creació. El 3 d'abril es farà la revelació dels logotips finalistes i fins al 10 d'abril tots els i les joves de Valls i de la comarca podran votar i escollir el guanyador. Per participar en l'elecció del logotip Vallsjove informarà com fer-ho a través de les seves xarxes socials. Finalment, el dia 12 d'abril es revelarà el disseny del logotip vencedor.

Per participar en el concurs s'ha de tenir entre 18 i 35 anys, ja que es vol donar l'oportunitat de crear el logotip als joves. També fer un escrit sobre què transmetrà el disseny, explicar breument la formació dels participants i tenir en compte que el disseny ha de representar els valors de l'Espai Jove, que són transformació, dinamisme, inclusió i benestar integral. 

 

VALLS · 11 DE MARÇ DE 2024