Èxit d'assistència i de participació a la primera edició del Valls Juga celebrat de l'11 al 16 de març en diferents espais de la ciutat de Valls

Èxit d'assistència i de participació a la primera edició del Valls Juga celebrat de l'11 al 16 de març en diferents espais de la ciutat de Valls

> La jornada lúdica del dissabte 16 de març va acollir 1.200 participants al llarg de tot el dia a la sala del Kursaal.

240319 VallsJuga3

Valls Juga el primer festival del joc del Camp de Tarragona celebrat de l’11 fins al 16 de març en diferents espais de la ciutat, clou la programació amb la participació de 1.600 persones en les diferents activitats realitzades.

L’equip organitzador del Valls Juga (Món Aualé, As. En la Manga, el Moviment Educatiu de l’Alt Camp (MEAC), Rol en família, Bulemero, la Llibreria Tram i, el Centre Cívic de Valls i VallsJove de la Regidoria d’Acció Cívica i Joventut) valora molt positivament la resposta de públic a les diferents activitats realitzades al llarg de la setmana, amb especial incidència a la jornada lúdica del passat dissabte 16 de març, amb l’assistència de 1.200 persones.

L’organització del Festival, que ha treballat durant un any en aquest esdeveniment, es mostra molt satisfeta amb la resposta de públic i veu acomplerts un dels seus objectius: situar Valls en el mapa de festivals referents del món del joc a CatalunyaLa jornada lúdica de dissabte estava dissenyada per a tots els públics en diferents espais i propostes relacionades amb el joc que van permetre que petits i grans gaudissin d’un esdeveniment pioner al Camp de Tarragona. L'organització valora molt positivament la participació d'aquesta primera edició, superant les seves pròpies expectatives, i que també va comptar amb l’assistència de diferents personalitats del món del joc com responsables d’altres festivals de Catalunya.

240319 VallsJuga2

Un altre dels objectius que s’havia marcat l’organització era el de fer extensiva la cultura del joc al conjunt de la població de la ciutat, més enllà de la jornada lúdica del dissabte, motiu pel qual es van realitzar diferents activitats al llarg de la setmana, amb una exposició, xerrades, la presentació d’un joc de temàtica vallenca o els room scape al refugi antiaeri.

L’equip promotor del Festival ja ha començat a treballar per a fer valoració d’aquesta primera edició, i expressa la seva voluntat de treballar per a repetir l’esdeveniment l’any vinent.

Finalment, des de l’organització del Festival, volen agrair la participació, col·laboració i implicació d’empreses, entitats, serveis i administracions que ho han fet possible, així com l’equip de voluntariat del Valls Juga (La Pinya) i a Ludoforta i, totes les persones que al llarg de la setmana han assistit a les diferents activitats programades.