4a Caminada a Masmolets per commemorar el Dia Mundial de l'Activitat Física

4a Caminada a Masmolets per commemorar el Dia Mundial de l'Activitat Física

> L’activitat, organitzada pel Pla d’Acció Comunitària Inclusiva de Valls dins el Grup de Salut Comunitària i el CAP Ignasi Sarró, tindrà lloc el dimecres 10 d’abril

240319CARTELL caminadamasmolets

El proper dimecres 10 d’abril, amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, tindrà lloc la quarta edició de la Caminada a Masmolets. La proposta sorgeix del treball en xarxa del Centre d’Atenció Primària (CAP) Ignasi Sarró i el Pla d’Acció Comunitària Inclusiva de Valls de l'Ajuntament de Valls, amb el suport del Grup de Treball de Salut Comunitària de Valls. Aquest grup està format per diferents serveis i entitats municipals que treballen envers la salut, entre elles el Patronat Municipal d’Esports que porta molts anys organitzant activitats entorn el Dia Mundial de l’Activitat Física. Aquest any el lema proposat per la Secretaria General de l'Esport i de l’Activitat Física conjuntament amb el Departament de Salut és «Mou-te i viu feliç».

El format de la caminada a Masmolets és de nivell mitjà/baix amb l’objectiu de potenciar que tothom qui vulgui hi pugui participar. La sortida de la caminada serà a les 9:30 hores des del CAP Ignasi Sarró, seguidament es passarà pels carrers Robert Gerhard, Balmes, Mirador, cap a la Xamora i s’agafarà el camí de la Verneda fins a Masmolets. La tornada serà a la inversa. És important dur esmorzar i aigua.

Durant tot el recorregut es comptarà amb el suport de Protecció Civil i aquest any també hi haurà la col·laboració dels i les alumnes de l’IFE Narcís Oller, del curs Auxiliar en manteniment d'instal·lacions esportives. En formen part joves amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada i aprofitaran la sortida per posar en pràctica els seus coneixements. Per altra banda, des de l’empresa Agbar i Ametller Origen, s'oferirà un petit avituallament.

L’activitat és oberta a tothom i les inscripcions es poden formalitzar al CAP Ignasi Sarró (c. de la Vallvera, 8) o trucant al telèfon 977 602 000. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8 a 20 hores i dissabtes de 8 a 15 hores.

Paral·lelament el Patronat Municipal d’Esports, el dia 20 d’abril, ofereix el curs d’iniciació a la marxa nòrdida i el 21 d’abril tindrà lloc la primera sortida del 2n trimestre d’aquesta modalitat esportiva.

 

VALLS · 20 DE MARÇ DE 2024