Els combos de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard faran un concert al parc Barrau

Els combos de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard faran un concert al parc Barrau

Els combos al parc, amb aquest títol tindrà lloc el proper dimecres 17 d’abril a les 7 de la tarda el ja tradicional concert dels combos de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard al Parc Barrau. Es tracta d’una actuació amb diferents objectius: d’entrada, facilitar a la cinquantena d’alumnes que participen dels cinc combos un espai de concert; també oferir un recital que és un concert i és una prova per l’alumnat, ja que aquesta mateixa audició es repetirà d’aquí a unes setmanes a la minigira per la Ribera d’Ebre que faran alumnes de nivell avançat del centre; i també, presentar un concert a un públic no només vinculat a l’escola sinó obert a tothom. 

El concert a l’aire lliure és una actuació més desenfadada, més distesa i molt propera. El fet que els instruments vagin sonoritzats i microfonats permet aquest tipus d’audició, que és molt més complicada amb agrupacions clàssiques com les orquestres o grups de guitarres. En l’actuació hi participaran els cinc combos que actualment hi ha a l’escola. Els combos estan formats per veu, teclat, guitarra, baix i bateria com a instruments troncals i, segons cada grup, hi participen altres instruments acústics de corda i vent. Els grups estan formats per entre sis i dotze alumnes d’unes edats compreses entre 12 i 22 anys aproximadament, i estan coordinats pel professorat de guitarra, Joan Casellas, veu, Shelly Agustiño, i bateria, Jaume Piñol.

A principis de maig, l’escola serà tot un cap de setmana a Móra d’Ebre i comarca per realitzar-hi diferents concerts, els combos hi participaran amb una actuació. I, per acabar el curs, els combos presentaran el ja tradicional concert a la Plaça de l’Oli durant la festa major de Sant Joan, en el que és l’última actuació del curs

240409combosalparc

VALLS · 9 D’ABRIL DE 2024