Un taller de màscares tancarà el cicle d’activitats en família del Pla Educatiu d’Entorn

Un taller de màscares tancarà el cicle d’activitats en família del Pla Educatiu d’Entorn

Totes les activitats són gratuïtes i es programen en dissabte per afavorir-ne la participació

Activitats en Família és un programa mensual emmarcat en el Pla Educatiu d’Entorn que s’allarga durant tot el curs escolar (setembre-juny) per afavorir que els xiquets i xiquetes puguin participar en experiències ben diverses amb el suport d’un familiar. Junts comparteixen estones de joc, aprenentatge, experimentació, diversió, coneixement i entreteniment. 

La primera de les propostes del darrer trimestre és la construcció d’un mosaic. Els i les participants es traslladaran cent anys enrere per dissenyar i construir un mosaic modernista, un trencadís, una aproximació a la creativitat modernista. Aquesta activitat tindrà lloc el dissabte 27 d’abril a partir de les 11 hores a la plaça Pere Català i Roca. 

La segona de les actuacions que presentem per a l’últim trimestre del curs és El circ dels sentits, un muntatge espectacular de grans dimensions que es muntarà al Pati el dissabte 11 de maig, de les 17.30 a les 20.30 hores. La darrera proposta de Camaleònica Produccions arribarà a Valls amb ganes de fer riure i despertar la curiositat de tots els nens i nenes que s’hi aproximin i s’introdueixin en aquest circ tan peculiar.

240410PEEV

Enguany tancarà el cicle Activitats en Família la Colla Gegantera La Pessigolla, que ajudarà tots els escolars a dissenyar i construir la màscara del Basilisc que podran lluir per la festa major de Sant Joan. El taller es farà al Vilar el dissabte 8 de juny a les 18 hores.

Aquestes activitats són obertes a totes les famílies i neixen amb la intenció d'oferir propostes de lleure educatiu i familiar a Valls que despertin en els nens i nenes l’esperit crític i la curiositat. Cal, però, inscripció prèvia trucant al telèfon de l’Oficina Municipal d’Escolarització (977 63 60 04), de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. 

Els Plans Educatius d’Entorn són iniciatives educatives que volen donar resposta a les múltiples necessitats de la nostra societat. Són instruments per aportar una resolució integrada i comunitària a les necessitats formatives dels membres més joves de la nostra societat, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. S’adrecen a tot l’alumnat, i a tota la comunitat, però amb una especial sensibilitat pels sectors socials més desafavorits.

240410CARTELL activitatsenfamlia plaeducatiuentorn

VALLS · 10 D’ABRIL DE 2024