La Cambra de Comerç de Valls i Vallsgenera presenten la 1a Fira de l’Ocupació de Valls i l’Alt Camp

La Cambra de Comerç de Valls i Vallsgenera presenten la 1a Fira de l’Ocupació de Valls i l’Alt Camp

>L’Espai oferirà les sinèrgies necessàries entre el teixit empresarial en cerca de talent i les persones que busquen oportunitats laborals.

>La Fira es realitzarà dijous 9 de maig, de 9 a 14 hores, al Pavelló Xavi Tondo i Volpini.

Aquest matí el director i secretari general de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, Carles Solé, i la presidenta de IMDL Vallsgenera i regidora d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls, Rosa Rovira, han presentat la 1a Fira de l’Ocupació de Valls i l’Alt Camp. La fira tindrà lloc al Pavelló Xavi Tondo i Volpini del Fornàs, dijous 9 de maig, de 9 a 14 hores. 

A hores d’ara ja hi ha inscrites empreses com Essity, Europastry, Revlon, Hormipresa, Griffth Foods, Fundació Vilaniu o Andreu Manteniment, entre d’altres. A la Fira s’hi podran trobar tot tipus de sectors, des de les indústries del territori i companyies dels sectors de la restauració i alimentació, fins a empreses al servei a les persones i serveis a les empreses. Des de l’organització es preveu que en prenguin part unes 25 empreses, amb un centenar d’ofertes laborals. Pel que fa a assistents, es preveuen més de 300 persones.

240410FiraOpucaci

La Fira pretén connectar les empreses de la demarcació amb les persones desocupades o que volen fer un canvi laboral. A la Fira s'hi podran trobar ofertes laborals de les empreses del territori de totes les famílies professionals que tenen estudis als centres formatius de la comarca. Les empreses presents podran interactuar amb les potencials candidates que vulgueu contractar. L'empresa també disposarà d’un espai per donar a conèixer la seva empresa i exposar les necessitats laborals existents. A més, també hi haurà un espai d'atenció individualitzada per a l'orientació laboral, orientació acadèmica i suport a l'acreditació de competències, entre d'altres. També es faran uns tallers dinàmics per a la recerca d'ocupació: 

"Claus per a una recerca de feina amb èxit", "Vols que es llegeixin el teu currículum?" i " Com pots convèncer al teu entrevistador que ets la persona ideal", " la IA per trobar feina".

La Fira de l’Ocupació de Valls està organitzada per la Cambra de Comerç de Valls i IMDL Vallsgenera, en col·laboració amb l’Ajuntament de Valls i el suport del SOC, la Generalitat de Catalunya, la Cámara de Comercio de España, Garantia Juvenil, el Ministerio de Trabajo y Economia Social i els fons europeus, cofinançat per la Unió Europea.

Si ets empresa i vols més informació, contacta amb Carles Solé, director i secretari general de la Cambra de Comerç de Valls trucant al 977 600 909, o bé enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Si vols participar com a assistent a la fira i busques feina, pots fer la teva inscripció a través de la pàgina web de les dues entitats organitzadores omplint el formulari que hi ha disponible:

IMDL Vallsgenerahttps://www.vallsgenera.cat/inici/noticies/1-fira-de-l-ocupacio

Cambra Comerç Valls:https://cambravalls.com/estructura/fira-de-locupacio/

Formulari inscripcióhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScW5ifxO1Pgh5ilU4D5aTUwLeGbEqnTwbbQJSqS8OiSGlUCdQ/viewform?pli=1

 

Si ets una persona jove entre 16 i 29 anys, aprofita i inscriu-te a Garantia Juvenil.