«Valls Va de Moda» arriba amb un nou format a tota la ciutat i s’amplia a tots els dissabtes de maig

«Valls Va de Moda» arriba amb un nou format a tota la ciutat i s’amplia a tots els dissabtes de maig

> Aquesta nova edició es descentralitza i les desfilades i l’activitat comercial se celebraran als carrers de la Cort, Jaume Huguet, Germans Sant Gabriel i Avenir

Els carrers de Valls s’ompliran de moda durant tots els dissabtes de maig amb «Valls Va de Moda», una nova edició que transforma el Valls Fashion Day per ampliar-lo a 4 desfilades i arribar a totes les zones comercials. Així, la clàssica passarel·la de moda vallenca aquest cop es descentralitza i enlloc de concentrar-se en una única desfilada se’n celebraran 4, en concret els dissabtes 4, 11, 18 i 25 de maig i se celebraran a diversos carrers dels eixos comercials de la ciutat i que concentren a les 18 botigues col·laborades de l’edició d’enguany. 

240424VallsViulaModa

Totes les desfilades començaran a les 17:30h i es preveu que s’allarguin unes dues hores, fins a les vuit del vespre. La primera tindrà lloc el pròxim dissabte 4 de maig al carrer de la Cort, al cor del Centre Històric, on es podran veure les novetats de temporada del Pluvinet, Òptica Salas, Concrete, Joieria Tomàs i Elena Lenceria. La segona, dissabte 11 de maig, tindrà lloc al carrer Jaume Huguet, on es podran veure les propostes de Fausto, Cortés, Positivo Man, Les Coses de Marina i Flors Nino. Dissabte 18, la desfilada es traslladarà al carrer dels Germans Sant Gabriel amb Encants a Mida, It’s Man, Peuets, Calçats Samper i la Cistelleria Roca. I l'última d’aquestes quatre serà el dissabte, dia 25 de maig al carrer Avenir, amb la participació de la Joieria Piñas, Le Coquet, Òptica Salas i Repunts.

El «Valls Viu la Moda» és una activitat organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament amb la participació de Comerç de Valls i Lagom Events and More. La darrera edició es va centralitzar al Pati on al llarg d’un sol dissabte van participar més de 50 models i van omplir de gent la plaça. En aquesta ocasió es busca dinamitzar aquesta diada de moda i comerç diversificant les actuacions i l’acció de les botigues durant els diferents dissabtes del mes i així donar mes protagonisme a cada vesprada a l’oferta comercial d’establiments de moda del conjunt de la ciutat.

240424moda

VALLS · 24 D’ABRIL DE 2024