Torna la gastroruta «Sabors de Valls» a partir del mes de juny

Torna la gastroruta «Sabors de Valls» a partir del mes de juny

> La ruta compta amb 4 nous establiments i estarà disponible a partir d’aquest mes de juny 

> Als participants se’ls obsequiarà amb un 2x1 per visitar el Museu Casteller de Catalunya i una bossa regal

L'Oficina de Turisme de Valls reprèn la gastroruta "Sabors de Valls" una iniciativa que ofereix un recorregut gastronòmic a través de productes típics Km0 com, entre d’altres, la llonganissa de Valls, la salsa de calçots, la coca de forner, els dolços tradicionals, a més de vins i vermut. La ruta, que compta amb 4 nous establiments i consta de 10 tastos que es poden bescanviar indistintament durant tot l’any a un preu de 10€, estarà disponible a partir d’aquest mes de juny. A més, diversos comerços oferiran descomptes de fins al 15% en el moment del tast.

Els participants de la gastroruta rebran com obsequi un 2x1 per visitar Món Casteller, el Museu Casteller de Catalunya (MCC) i també se'ls obsequiarà amb una bossa regal per incentivar la compra de productes locals als establiments adherits. La ruta està preparada en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès, i inclou informació detallada sobre els establiments participants, amb una breu descripció i una fotografia de la degustació que ofereixen. A més, s’inclou un mapa de la ciutat on es marquen els establiments i com a novetat d'aquest any, informació sobre els principals atractius turístics. 

Els tastos es poden bescanviar a cadascun dels 20 establiments participants: l’Agrobotiga de la Cooperativa, Bodega Solé, Cafès Líder, Cafeteria Moments, Cansaladeria Bonet, Cansaladeria Cati, Cansaladeria Pons, Cansaladeria Queralt, Ca la Vicky, Ca Santiago, Cal Cesc, DO Tarragona, Dolça Fantasia, Forn de pa Manel, Forn del Carme, La Bajoca, Magatzem del Vermut, Pa i Salut, Paqui Güell i Pastisseria Valls. Els tiquets es podran adquirir ja a l’Oficina de Turisme de Valls.

VALLS · 4 DE JUNY DE 2024